10 voordelen van het gebruik van WordPress voor de website van uw bedrijf
WordPress bestaat al sinds 2003 en is de meest populaire blogging software op de markt. De laatste jaren is WordPress ook de content management software bij uitstek geworden voor niet-bloggende websites. Hier zijn de top 10 redenen waarom WordPress zo populair is en waarom u zou kunnen overwegen om over te schakelen naar een WordPress platform voor de website van uw bedrijf.

1. Gebruiksgemak
WordPress is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. Het regelmatig toevoegen van nieuwe pagina’s, blog posts, afbeeldingen, etc. is een fluitje van een cent en kan snel worden gedaan. Omdat de technologie zo eenvoudig is, wordt er veel minder tijd besteed aan opmaak.

2. Beheer uw website vanaf elke computer
WordPress is browser-gebaseerd. U kunt inloggen vanaf elke computer met internetverbinding en uw site beheren.

3. Geen HTML-bewerkingssoftware of FTP nodig
WordPress is een op zichzelf staand systeem en vereist geen HTML-bewerkingssoftware (zoals Adobe Contribute of Dreamweaver). U kunt een nieuwe pagina of blog post aanmaken, tekst opmaken, afbeeldingen uploaden (en deze bewerken), documenten, videobestanden, afbeeldingsgalerijen, enz. uploaden, en dit alles zonder de noodzaak van bijkomende HTML of FTP software.

4. Zoekmachines houden van WordPress sites
De code achter WordPress is zeer schoon en eenvoudig, waardoor het voor zoekmachines gemakkelijk is om de inhoud van een site te lezen en te indexeren. Bovendien kan elke pagina, post en afbeelding zijn eigen meta tag trefwoorden, beschrijving en titel hebben, en worden geoptimaliseerd voor specifieke trefwoorden, waardoor een zeer nauwkeurige zoekmachine optimalisatie mogelijk is. U kunt ook tags gebruiken om uw zoekmachine optimalisatie inspanningen verder te verbeteren.

5. U heeft controle over uw site
U hoeft niet meer te wachten op uw webdesigner om eenvoudige updates aan uw site uit te voeren. Met WordPress, heeft u controle over bijna elk aspect van uw site en kunt u gemakkelijk zelf die eenvoudige updates uitvoeren.

6. Het ontwerp van uw website is 100% aanpasbaar
WordPress fungeert als de motor voor uw website. De look en feel van de site kan 100% worden aangepast, zodat uw merk kan schitteren op uw site en een unieke ervaring kan bieden aan uw bezoekers.

7. Een blog is ingebouwd en klaar voor gebruik
Aangezien WordPress oorspronkelijk ontworpen werd als een blogging platform, zijn blogging mogelijkheden ingebouwd en gemakkelijk te integreren, indien gewenst. Het instellen van RSS / e-mail abonnementen op uw blog, commentaar mogelijkheden, en het automatisch toevoegen van de meest recente blog posts aan andere pagina’s van de site (uw homepage, bijvoorbeeld) zijn ook zeer eenvoudig in te stellen, en helpen om het bereik van uw bedrijf uit te breiden en uw site dynamischer en interactiever te maken.

8. Breid de functionaliteit van uw site uit met plugins
Wilt u een evenementenkalender, videogalerij, Twitter Feed, Facebook Fan Box, en nog veel meer aan uw site toevoegen? WordPress maakt dit mogelijk met plugins, waarvan de meeste gratis of zeer redelijk geprijsd zijn.

9. Uw site kan meegroeien met de groei van uw bedrijf
WordPress sites zijn zeer schaalbaar. U kunt honderdduizenden pagina’s of blog posts op uw site hebben en de prestaties van de site zullen niet in het gedrang komen.

10. Heb meerdere gebruikers
Als beheerder van een WordPress site, kunt u meerdere gebruikers voor de website instellen en toegangsniveaus en mogelijkheden aan elke gebruiker toewijzen.

Published On: 30 augustus 2021 / Categories: Webdesign / Tags: , /