Online Marketing voor Autobedrijven

Het mooie van het online tijdperk waarin we nu leven is dat er voor autobedrijven online steeds meer mogelijkheden zijn om de juiste doelgroep te bereiken.

Website ontwikkeling

We bespreken je wensen, ideeën en eisen die je hebt ten aanzien van de website. Wat is het doel van de website, wat is de doelgroep, welke websites spreken je aan, welke juist niet, welk beeld heb je voor ogen? Is er al een website? Dan kunnen we de bestaande website optimaliseren. Geen tijd om af te spreken? Met Skype, WhatsApp, telefoon of e-mail komen we een heel eind.

SEO voor autobedrijven

Lokaal, speciale auto’s, exclusieve diensten,     Meer bezoekers naar je website met SEO? Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website én meer leads voor je bouwbedrijf. We garanderen goede SEO resultaten voor bouwbedrijven zowel lokaal als nationaal.

Social Media

Instagram, Facebook, lokaal adverteren, groot bereik, snel gedeeld,     De bouwsector kan voordeel halen uit de inzet van social media. Dit concludeert ABN AMRO in een interactief naslagwerk ‘Social Media voor de Bouw’. Via social media kun je snel een groot publiek bereiken. Maar hoe gebruik je social media als bouwbedrijf en waar moet je beginnen? Is jouw bedrijf bezig met interessante projecten dan kan het heel winstgevend zijn om gebruik te maken van social media. Er zijn volop mogelijkheden op Facebook, LinkedIn en Instagram en we hebben de skills in huis om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Google Ads (voorheen Google AdWords)

Afhankelijk van wat je bedrijf precies doet kan het winstgevend zijn om ook gebruik te maken van Google Ads.       Veel bouwbedrijven maken naast SEO ook gebruik van Google Ads, Google Ads maken het mogelijk om tegen betaling aan Google per klik direct op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te staan. Google Ads kan voor bouwbedrijven al interessant zijn met een budget vanaf €15 per dag afhankelijk van de regio. Wij zijn Google Ads gecertificeerd, beheren je Google Ads account en zorgen voor zoveel mogelijk potentiële klanten tegen zo laag mogelijke kosten. Je salesteam hoeft de leads alleen nog maar in te koppen.

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid vergroten voor jouw autobedrijf, branding, combinatie van marketing tools            We vergroten je naamsbekendheid bij je doelgroep door slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die online marketing en het internet bieden. De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten kan een bijzonder lucratieve investering zijn. Een grotere naamsbekendheid helpt je bedrijf aan nieuwe klantcontacten en uiteindelijk aan nieuwe klanten en opdrachten. We bedenken een strategie op maat voor jouw organisatie.

Concurrentie Crushen!

De bouw is een sector die niet vaak wordt geassocieerd met online marketing. Juist hierom is er vaak veel resultaat te behalen! Veel bouwbedrijven benutten de kansen die online marketing nog niet genoeg. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn en we helpen ondernemers in de bouw dagelijks om deze kansen te pakken en de concurrentie een stap voor de blijven.

Meer doen met online marketing voor jouw bouwbedrijf? We bouwen je droomsite en zorgen dat je een website hebt waar je trots op kunt zijn en die van bezoekers klanten maakt.