Het probleem en de oplossing.

Thuisbezorgd is voor ondernemers een enorme bron van inkomsten door de bestellingen die Thuisbezorgd oplevert. Maar aan de andere kant is Thuisbezorgd ook de grootste kostenpost van diezelfde ondernemers. De kracht van Thuisbezorgd zit in de online marketing, iedereen die op Google zoekt naar eten om te bestellen komt uit bij Thuisbezorgd. Het grote nadeel hiervan is dat ondernemers achterover gaan zitten en volledig afhankelijk worden van Thuisbezorgd, dat is geen goede positie. Wij adviseren om naast gebruik te maken van de diensten van Thuisbezorgd ook hard te gaan bouwen aan een eigen systeem, een eigen website waar klanten kunnen bestellen, eigen social media kanalen, eigen vindbaarheid op Google, eigen Google Ads advertenties. Hierdoor bouw je aan je eigen naamsbekendheid, gaan klanten steeds vaker via je eigen website bestellen en bespaar jij duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar aan Thuisbezorgd kosten.

De website voor SU-SHI.

Het doel van de website is simpel, zorgen voor zoveel mogelijk extra bestellingen. Dus is gekozen voor een mooi en modern design met zo min mogelijk afleiding. De website voelt zeer professioneel en betrouwbaar aan zowel op smartphones als op de pc. De indeling van de website is simpel en klanten kunnen in 3 kliks een bestelling plaatsen. Direct na lancering van de website druppelden de eerste bestellingen al binnen, dat is altijd een goed teken. Ook een professionele en complete bestelsite laten maken? Neem contact met Youngboyz op.

Online afrekenen.

Voor het online afrekensysteem maken wij altijd gebruik van Mollie om iDeal betalingen mogelijk te maken voor onze klanten. Zo ook bij de bestelsite van SU-SHI Pokebowls & Sushi. Klik hier om een Mollie account aan te maken voor iDeal betalingen.

Reviews.

Als u wel eens eten besteld bij Thuisbezorgd dan weet u dat u ongeveer 2 uur na het ontvangen van uw bestelling een e-mail krijgt van Thuisbezorgd met de vraag of uw eten gesmaakt heeft, én of u een beoordeling wil achterlaten. Beoordelingen zijn van levensbelang voor een horeca bedrijf. daarom hebben wij exact deze functie ook voor de bestelsite van onze klant SU-SHI gemaakt, 2 uur na iedere bestelling ontvangt de klant geautomatiseerd een persoonlijk bericht. Meer beoordelingen ontvangen, volledig geautomatiseerd? Neem contact met Youngboyz op.

Kassa koppeling.

Om bestellingen te stroomlijnen met de Thuisbezorgd bestellingen hebben wij SU-SHI geadviseerd bij de aanschaf van het nieuwe kassasysteem. Dit kassasysteem is gemakkelijk te koppelen aan zowel de website als Thuisbezorgd zodat alle bestellingen in 1 dashboard overzichtelijk binnenkomen en verwerkt kunnen worden.

Google Ads.

Voor de bestelsite voor onze klant SU-SHI Pokebowls & Sushi hebben we direct ook een lokale Google Ads campagne opgezet. Google Ads is bijna altijd een goede investering. Je website staat met Google Ads direct bovenaan Google, wordt de campagne goed bijgehouden kan Google Ads tientallen extra bestellingen per week opleveren. Deze Google Ads campagne draait dagelijks alleen tijdens openingstijden. Een winstgevende Google Ads campagne voor je bestelsite laten opzetten? Neem contact met Youngboyz op.

Facebook.

Voor de bestelsite van SU-SHI hebben we ook de Facebook pagina opgezet met een advertentiecampagne voor de openingsactie. Facebook advertentie voor lokale eetgelegenheden doen het zeer goed als die goed opgezet worden. Hulp nodig om een goede lokale Facebook campagne op te zetten? Neem contact met Youngboyz op.

We willen graag langdurig met je samenwerken.

“Youngboyz helpt ons met de vindbaarheid op Google en verbeteren van de website. Melvin komt proactief met adviezen en wij zijn zeer te spreken over de samenwerking.”

SalesQ, Pepijn

“Moet je je site nog laten maken!!? Gewoon doen je zult geen spijt krijgen Melvin weet wat die doet. Ik ben zeer tevreden en zal Youngboyz zeker ook aan mensen aanraden die een professionele site nodig hebben.”

Beyzade Restaurant, Serkan

“Ik heb hier een website laten bouwen en heb alleen maar lovende reacties hierop gekregen. Erg professioneel en duidelijk toegankelijk voor iedereen. Zeker een aanrader!”

Dewus Dakwerken, Jan

“Hij heeft een echt een super mooie website gemaakt met al mijn wensen erin! Hij is snel, weet wat hij doet en super klantvriendelijk! Geeft ook tips en als je een probleem hebt, lost hij het gelijk op! Echt een aanrader!”

Movie Memories, Kim

“Topbedrijf! Maakt een topsite naar wens, denkt goed mee en handelt snel!! Zeker aan te raden als je een mooie en professionele site wilt hebben.”

De Bouwcombi, Roy

“Youngboyz heeft voor mij mijn site gemaakt en is mijn Google specialist. Ik heb het hiervoor nog nooit zo druk gehad. Hartstikke bedankt Youngboyz!”

HS Dakwerken, Hendriekus

“Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Komen netjes hun woorden na. Mooie website, goede communicatie. Mvrgr. Sanitime”

Sanitime, Fatih

“Youngboyz heeft vakwerk geleverd met betrekking tot het automatiseren van onze offertes. Kan echt iedereen dit bedrijf aanraden.”

Isosun, Kosta

“Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Staat jouw positieve beoordeling hier ook binnenkort tussen? Neem gewoon even contact op, dat is altijd vrijblijvend.”

Youngboyz.nl

De kansen liggen voor het oprapen

Wij helpen je graag de vruchten te plukken online.

Ons webdesign team heeft de visie en het talent om jouw website tot leven te laten komen én maximaal te laten presteren. Niets wordt aan het toeval overgelaten, en elk onderdeel van je website verleidt je gebruikers om verder te gaan. Je publiek zal de interactie met jouw bedrijf online als prettig gaan ervaren. Een goed gevoel = meer klanten. Tijd voor een (her)ontwerp van jouw website? Laten we telefonisch of via de mail kennismaken.

Geleverde websites

100+

Aantal dagen levertijd

14

Websites in aanbouw

6

Waarom je website laten maken door Youngboyz?

Wij zijn een team van digitale doorzetters. Altijd eerlijk tegen klanten en sterk in resultaat. Youngboyz bedenkt en bouwt professionele websites op maat. Onze websites verdienen zichzelf snel terug. Daag ons uit. We leveren full service. We worden al meer dan 3 jaar vertrouwd door onze klanten in Haarlem en ook in de rest van Nederland. En zelfs een enkele klant in Los Angeles heeft ons weten te vinden.

Niet duur

Een goede website kost geld maar levert meer op.

Hoge kwaliteit

We bouwen absolute topkwaliteit websites.

Marktkennis

We kennen de markt en weten je doelgroep te bereiken.

Klantenservice

Als Youngboyz klant kun je rekenen op top support.

Voordelen die we je bieden.

Wij zijn anders dan de andere webdesign bureaus. We willen niet dat je een website bij ons afneemt en dat je niet weet wat je volgende stap moet zijn. Wij willen dat jij online mega succesvol wordt en dat je website optimaal presteert. Want jouw succes betekent ook ons succes.

youngboyz
 • 24/7 telefonisch bereikbaar op 023 220 1230.

 • Extra diensten om je website snel winstgevend te maken.
 • Iedere website die wij maken is SSL gecertificeerd.
 • Iedere website die wij maken werkt perfect op ieder apparaat.

 • Veel positieve beoordelingen op Facebook.
 • Iedere website wordt op maat gemaakt.
 • Nadat je website online is blijven we je ondersteunen.
 • Snel online, het doel is binnen 14 dagen.

Andere webdesign bureaus

 • Slecht of helemaal niet bereikbaar

 • Bouwen een website en kunnen verder niet veel voor je betekenen.
 • Slecht beveiligde websites.

 • Websites die er niet goed uit zien of slecht werken op mobiele telefoons.

 • Grote beloftes maar weinig beoordelingen te vinden van echte klanten.
 • Saaie 13 in een dozijn websites waar niet goed over na is gedacht.

 • Nadat je website online is sta je er alleen voor.
 • Vaak onnodig lang wachten tot je website klaar is.

Professionele website voor jouw bedrijf?

Mensen vragen ons vaak om uit te leggen wat een goede website maakt? Er is geen gemakkelijk, one-size-fits-all antwoord op deze vraag. Zoals bij veel online zaken is het antwoord: het hangt ervan af. Wat voor soort diensten lever je? Op wie richt je je? Wat wil je bereiken?

Niet het visuele ontwerp, maar de gebruikerservaring (UX) bepaalt het succes of falen van een website.

Gratis Website Adviesgesprek

Tijd om aan je website te werken.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.