Bouwbedrijf Website Nodig? - #1 Webdesign voor de Bouw - Youngboyz
 

Op zoek naar een webdesigner voor Bouwbedrijven?

Een professionele website voor je bouwbedrijf nodig? Youngboyz maakt conversiegerichte websites, webshops en landingpages voor de bouwsector. Alles wat je kunt bedenken kunnen wij bouwen. Sterk team van gespecialiseerde webdesign toppers werken met focus aan jouw website.

Prijsindicatie

*Dit betreft een indicatie, voor een prijsopgave op maat neem je contact met ons op via de contactpagina of door hieronder op offerte te klikken.

0
We bouwen je website
0
We optimaliseren je SEO
Totaal


Contactgegevens?

Vertel ons aub over je opdracht*


Op zoek naar een webdesigner voor Bouwbedrijven?

Een professionele website voor je bouwbedrijf nodig? Youngboyz maakt conversiegerichte websites, webshops en landingpages voor de bouwsector. Alles wat je kunt bedenken kunnen wij bouwen. Sterk team van gespecialiseerde webdesign toppers werken met focus aan jouw website.

Prijsindicatie

*Dit betreft een indicatie, voor een prijsopgave op maat neem je contact met ons op via de contactpagina of door hieronder op offerte te klikken.

0
We bouwen je website
0
We optimaliseren je SEO
Totaal


Contactgegevens?

Vertel ons aub over je opdracht*


ONLINE MARKETING VOOR HET MKBBouwbedrijf Website Laten Maken?

Als je kiest voor het webdesign van Youngboyz, dan kies je voor een website die er goed uitziet, snel en foutloos werkt, aan alle eisen en standaarden voldoet en iets toevoegt aan je bedrijf. We ontwerpen en bouwen een geheel nieuwe website, maar ook voor het verbeteren en onderhouden van jouw bestaande website staan we voor je klaar. Door onze specifieke kennis en ervaring kunnen we je website snel opleveren, kunnen we de kosten laag houden, en bij Youngboyz zit je nooit vast aan een contract.
Professioneel
Als wij jouw website bouwen ben je gegarandeerd van een professionele site waar je je bezoekers graag op ontvangt.
100% Responsive
Dit houdt in dat je website gegarandeerd perfect werkt en er goed uit ziet op ieder apparaat, van laptop tot tablet tot mobiel.
SEO Ready
Wij zorgen dat je website voorbereid is om verder te optimaliseren. o.a. SSL certificering, Yoast en een goede sitemap zijn voor ons standaard onderdeel van iedere website.
Gemakkelijk
Omdat we met WordPress jouw website maken is het met een beetje technische kennis gemakkelijk om zelf dingen aan te passen en je website te onderhouden.

ONLINE AGENCY VOOR HET MKBFull Service Bouwbedrijf Webdesigner

Onze missie ligt in het versterken en vergroten van jouw online succes. Wil je starten met een goede website en liever niets aan het toeval overlaten? Neem dan contact op met Youngboyz.
1
Waarom zou je je opdracht aan Youngboyz overlaten?

Omdat we je helpen bij het gehele proces, je volledig ontzorgen, met je meedenken en altijd op de hoogte zijn van wat er online speelt. Nadat we weten waar je heen wil kun je ervan gerust zijn dat je opdracht in de juiste handen is. Wij maken het bouwen van jouw nieuwe website zo moeiteloos mogelijk en vallen je zo min mogelijk lastig met technische zaken.

2
Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De gemiddelde website neemt +/- 20 werkuren in beslag. Vooraf weet je altijd precies wanneer je website af is.

3
Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Wij werken met een uurtarief van €59 excl. Btw. Dat wil zeggen dat als wij voor jouw website 8 uur met je afspreken, dat je nooit meer betaald dan 8 x €59, ook niet als het maken van jouw website meer uren in beslag neemt dan verwacht. De gemiddelde website van gemiddeld formaat neemt +/- 20 werkuren in beslag.

59
Websites Maken
vanaf €59 per uur
  • WEBSITE DESIGN
  • WEBSITE RESTYLING
  • BETALEN PER UUR
59
WordPress Onderhoud
vanaf €59 per maand
  • WORDPRESS UPDATES
  • PLUGIN UPDATES
  • BACKUPS MAKEN
59
Zoekmachine Optimalisatie
vanaf €59 per uur
  • WEBSITE OPTIMALISATIE
  • BACKLINKS
  • SEO TEKSTEN

SEO VOOR MKB NEDERLANDWebsite laten maken voor je Bouwbedrijf?

Een professioneel webdesign agency voor je bouwbedrijf nodig? Youngboyz is een full service internetbureau gespecialiseerd in het leveren van professionele, unieke websites die prettig werken en bijdragen aan de groei en verkoopcijfers van jouw bouwbedrijf. We hebben ruime ervaring met WordPress en Google. Je opdracht is bij ons in goede handen.

Met een goede website voor je bouwbedrijf kom je als ondernemer in de moderne zakenwereld een flink stuk verder. Als online agency gericht op de bouwsector realiseren wij professionele websites, webshops en applicaties. Iedere website die wij maken is altijd op maat voor de opdrachtgever gemaakt. Geen dertien in een dozijn.

Wil je graag weten wat voor website het beste bij jouw wensen en doelstelling past en wat je nieuwe bouwbedrijf website gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk advies.  Wij ontwikkelen goed vindbare responsive websites voor het MKB tegen betaalbare prijzen.

Het is onze drive om als online partner met onze opdrachtgevers mee te denken en je maximaal te ondersteunen in het behalen van je online doelen. Een website laten maken doe je niet iedere week en wij zien jouw succes als onze missie. Laat je je website door Youngboyz maken dan is je opdracht in goede handen. Onze dienstverlening houdt niet op nadat we je website hebben opgeleverd. Met aanvullende diensten op het gebied van website onderhoud en conversatie optimalisatie zorgen we dat jouw bouwbedrijf website en online vindbaarheid continu aandacht krijgt.

ONLINE MARKETING VOOR HET MKBWordPress webdesigner Bouwsector

WordPress bouwbedrijf website nodig? Van hosting tot thema tot maatwerk, Youngboyz regelt alles. Professionele WordPress websites, goed beveiligd en klaar voor optimalisatie. De voordelen van WordPress? WordPress is flexibel, gebruiksvriendelijk, heeft geen terugkerende kosten, is veilig en vertrouwd, goed uit te breiden en zoekmachinevriendelijk.

Wil je een nieuwe website laten maken voor je bouwbedrijf en heb je WordPress als CMS op het oog? Bijna een derde van de websites ter wereld draait op WordPress, van kleine persoonlijke blogs totaan de complexe sites van grote bedrijven zoals Sony, Time Inc, de New York Post, en NBC. WordPress is een robuuste tool voor het maken en beheren van je bouwbedrijf website.

Blogs, zakelijke websites, persoonlijke sites en webwinkels kunnen profiteren van WordPress. WordPress wordt online uitgevoerd, wat betekent dat je geen software hoeft te downloaden om het te gebruiken. Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress of ben je niet tevreden met je eigen WordPress website, neem dan contact met ons op.

Geen bouwbedrijf, geen probleem! Wij maken websites voor ondernemers in alle sectoren in heel Nederland. Youngboyz houdt zich ook bezig met Google vindbaarheid (SEO) voor het MKB in onder andere Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp en Zwanenburg en andere steden in Noord Holland. Meer weten over SEO voor bouwbedrijven?

SAMENWERKEN?info@youngboyz.nl

KANTOORTIJDEN
Ma - Zat 8.00 - 18.00
Zondag gesloten
LOCATIE
Waarderweg 19, Haarlem
2031 BN
WHATSAPP
06-14925099
24/7 bereikbaar
info@youngboyz.nl

BoldThemes, 2019 © All Rights Reserved