De uitdaging voor HS Dakdekker.

HS Dakdekker was al jaren werkzaam in de dakwereld maar wilde graag de stap zetten om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. De wereld van dakdekkers is erg competitief en als nieuw bedrijf zul je het dus moeten opnemen tegen grote concurrenten die al jaren zelfstandig werkzaam zijn en grote budgetten voor marketing hebben. In een competitieve branche zoals de dakdekkers branche moet er hard aan de online marketing getrokken worden om mee te kunnen doen. Zo kwam HS Dakdekker uit Alkmaar bij Youngboyz in Haarlem terecht. Want, laat dat nu net onze kracht zijn, concurreren tegen de grote jongens en ondernemers helpen hun marktaandeel te grijpen. Wij hebben HS Dakdekker een aantal stappen geadviseerd om een mooi systeem op te zetten.

 • Stap 1: Een goed fijne website die vertrouwd wordt door bezoekers, met goede uitleg over de dienstverlening en waar het duidelijk en gemakkelijk is om contact op te nemen.
 • Stap 2: Alle benodigde tools koppelen aan de website zodat we exact weten hoe bezoekers op de website terecht komen, hoe zij de website gebruiken en wat er verbeterd moet worden.
 • Stap 3: Een Google Ads campagne opzetten zoals alleen Youngboyz dat kan. Een campagne die zorgt voor zo veel mogelijk interessante aanvragen tegen zo laag mogelijke kosten.
 • Stap 4: Werken aan de organische vindbaarheid voor de langere termijn (SEO), want hoe beter de organische vindbaarheid, hoe minder budget er besteed hoeft te worden aan Google Ads.
HS Dakdekker Alkmaar

De website voor HS Dakdekker.

Het doel van de website is simpel, zorgen voor zoveel mogelijk aanvragen. Dus is gekozen voor een mooi en modern design met zo min mogelijk afleiding. Voor de basiskleur is gekozen voor oranje, wat aanroept tot actie. De website voelt zeer professioneel en betrouwbaar aan en geeft de indruk dat je met een vakbekwaam bedrijf te maken heb. Alle website teksten zijn geschreven door Youngboyz. Ook een professionele en complete dakdekker website laten maken? Neem contact met Youngboyz op. De website beschikt onder andere over:

 • Chatfunctie (met gratis mobiele app)
 • Direct bellen functie
 • Offerte formulieren
 • Bedankt pagina
 • Voor & na sliders
 • Google Analytics
 • Facebook Pixel
 • 100% geschikt voor ieder scherm
 • En meer..
Dakdekker website laten maken

Gebruikservaring.

Je website bezoekers zijn lui, ze willen niet te veel hoeven zoeken. Daarnaast willen verschillende bezoekers op verschillende manieren contact opnemen, de ene persoon belt liever, de ander wordt liever gebeld, terwijl weer een ander liever een formulier invult of een bericht stuurt. We hebben met de website voor HS Dakdekker overal rekening mee gehouden, op iedere pagina wordt direct duidelijk wat men kan verwachten, én op iedere pagina zijn meerdere mogelijkheden om contact op te nemen. Ook hebben we gezien dat bezoekers graag gebruik maken van de voor & na sliders die de website interactiever maken en dus bezoekers vasthouden.

Google Ads.

Google Ads is waar we écht waarde kunnen leveren voor HS Dakdekker en ook voor jouw dakdekkersbedrijf. We beheren al sinds de oprichting het Google Ads budget van HS Dakdekker met veel succes. We analyseren continu welke zoekwoorden werken en welke niet, breiden het doelgebied uit waar kansen zijn, voegen nieuwe advertenties toe, voegen zoekwoorden toe of sluiten ze uit waar nodig en zorgen dat de campagnes altijd optimaal draaien. HS Dakdekker heeft hier 0 omkijken naar, Youngboyz regelt letterlijk alles.

Dakdekker google Zoeken

Google Zoeken.

Waarom Google Ads? Omdat je met Google Ads dírect bovenaan Google kan komen te staan voor de belangrijkste zoekwoorden voor dakdekkersbedrijven zoals bijvoorbeeld; “dakdekker+stad”, “daklekkage reparatie”, “dak renovatie”. Wanneer iemand een van je zoekwooorden zoekt op Google komt jouw dakdekkers website bovenaan Google te staan. Klikt iemand die dringend een dakdekker nodig heeft op jouw advertentie en is jouw website tiptop in orde, dan is de kans groot dat je er een nieuwe opdracht uithaalt. Per klik betaal je aan Google een bedrag tussen €3-€4 in de meeste gebieden. Laat je niet afschrikken door de dure kliks, 1 leuke opdracht binnenhalen en je hele maandbudget is terugverdiend.
Dakdekker Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf.

Een van meeste onderschatte tools die Google biedt is Google Mijn Bedrijf. In Google Mijn Bedrijf hebben we een sterke aanwezigheid gebouwd voor HS Dakdekker. Je doet dit door allereerst een Google Mijn Bedrijf pagina aan te maken en die vervolgens actief te gaan gebruiken. Je profiel zo volledig mogelijk invullen en regelmatig updates plaatsen wordt door Google gewaardeerd en beloond. Wij adviseren dakdekkers om Google Mijn Bedrijf ook te gebruiken als dé plek om beoordelingen van klanten te verzamelen. Heb je een goede actieve Google Mijn bedrijf pagina met voldoende beoordelingen? dan zal google deze vaak bovenaan de google pagina’s vertonen met als gevolg veel gratis website bezoekers en telefoontjes.

Dakdekker SEO.

Bij SEO draait het er om je website zo sterk te maken, technisch en inhoudelijk dat Google je website gaat zien als een autoriteit. We hebben in de maanden dat we met HS Dakdekker werken zeer goede resultaten behaald maar we zijn er nog niet. Google heeft maar 1 doel, de zoekers op de website te krijgen die het beste aansluit bij wat ze zoeken. Als jij een topwebsite hebt zal google jouw website tussen de topresultaten zetten. SEO staat letterlijk voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie, oftewel een website maken zoals Google dat graag ziet, snel informatief en gebruiksvriendelijk.

Dakdekker google Ads

Aanhouder wint.

Al doe je alle bovenstaande zaken heel goed, dan nog betekent het niet dat je achterover kunt gaan zitten. Waarom? Er komen continu nieuwe concurrenten bij en ook je bestaande concurrenten werken aan het verbeteren van hun website en google vindbaarheid. Online marketing is een doorlopend proces, en een zeer lonend proces dat je vanzelf leuk gaat vinden als je ziet wat het je oplevert. Daarom zijn we continu voor HS Dakdekker bezig om nieuwe pagina’s toe te voegen en bestaande pagina’s op de website te verbeteren. Ook een top website nodig voor jouw dakdekkersbedrijf?

We willen graag langdurig met je samenwerken.

“Youngboyz helpt ons met de vindbaarheid op Google en verbeteren van de website. Melvin komt proactief met adviezen en wij zijn zeer te spreken over de samenwerking.”

SalesQ, Pepijn

“Moet je je site nog laten maken!!? Gewoon doen je zult geen spijt krijgen Melvin weet wat die doet. Ik ben zeer tevreden en zal Youngboyz zeker ook aan mensen aanraden die een professionele site nodig hebben.”

Beyzade Restaurant, Serkan

“Ik heb hier een website laten bouwen en heb alleen maar lovende reacties hierop gekregen. Erg professioneel en duidelijk toegankelijk voor iedereen. Zeker een aanrader!”

Dewus Dakwerken, Jan

“Hij heeft een echt een super mooie website gemaakt met al mijn wensen erin! Hij is snel, weet wat hij doet en super klantvriendelijk! Geeft ook tips en als je een probleem hebt, lost hij het gelijk op! Echt een aanrader!”

Movie Memories, Kim

“Topbedrijf! Maakt een topsite naar wens, denkt goed mee en handelt snel!! Zeker aan te raden als je een mooie en professionele site wilt hebben.”

De Bouwcombi, Roy

“Youngboyz heeft voor mij mijn site gemaakt en is mijn Google specialist. Ik heb het hiervoor nog nooit zo druk gehad. Hartstikke bedankt Youngboyz!”

HS Dakwerken, Hendriekus

“Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Komen netjes hun woorden na. Mooie website, goede communicatie. Mvrgr. Sanitime”

Sanitime, Fatih

“Youngboyz heeft vakwerk geleverd met betrekking tot het automatiseren van onze offertes. Kan echt iedereen dit bedrijf aanraden.”

Isosun, Kosta

“Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Staat jouw positieve beoordeling hier ook binnenkort tussen? Neem gewoon even contact op, dat is altijd vrijblijvend.”

Youngboyz.nl

De kansen liggen voor het oprapen

Wij helpen je graag de vruchten te plukken online.

Ons webdesign team heeft de visie en het talent om jouw website tot leven te laten komen én maximaal te laten presteren. Niets wordt aan het toeval overgelaten, en elk onderdeel van je website verleidt je gebruikers om verder te gaan. Je publiek zal de interactie met jouw bedrijf online als prettig gaan ervaren. Een goed gevoel = meer klanten. Tijd voor een (her)ontwerp van jouw website? Laten we telefonisch of via de mail kennismaken.

Geleverde websites

100+

Aantal dagen levertijd

14

Websites in aanbouw

6

Waarom je website laten maken door Youngboyz?

Wij zijn een team van digitale doorzetters. Altijd eerlijk tegen klanten en sterk in resultaat. Youngboyz bedenkt en bouwt professionele websites op maat. Onze websites verdienen zichzelf snel terug. Daag ons uit. We leveren full service. We worden al meer dan 3 jaar vertrouwd door onze klanten in Haarlem en ook in de rest van Nederland. En zelfs een enkele klant in Los Angeles heeft ons weten te vinden.

Niet duur

Een goede website kost geld maar levert meer op.

Hoge kwaliteit

We bouwen absolute topkwaliteit websites.

Marktkennis

We kennen de markt en weten je doelgroep te bereiken.

Klantenservice

Als Youngboyz klant kun je rekenen op top support.

Voordelen die we je bieden.

Wij zijn anders dan de andere webdesign bureaus. We willen niet dat je een website bij ons afneemt en dat je niet weet wat je volgende stap moet zijn. Wij willen dat jij online mega succesvol wordt en dat je website optimaal presteert. Want jouw succes betekent ook ons succes.

youngboyz
 • 24/7 telefonisch bereikbaar op 023 220 1230.

 • Extra diensten om je website snel winstgevend te maken.
 • Iedere website die wij maken is SSL gecertificeerd.
 • Iedere website die wij maken werkt perfect op ieder apparaat.

 • Veel positieve beoordelingen op Facebook.
 • Iedere website wordt op maat gemaakt.
 • Nadat je website online is blijven we je ondersteunen.
 • Snel online, het doel is binnen 14 dagen.

Andere webdesign bureaus

 • Slecht of helemaal niet bereikbaar

 • Bouwen een website en kunnen verder niet veel voor je betekenen.
 • Slecht beveiligde websites.

 • Websites die er niet goed uit zien of slecht werken op mobiele telefoons.

 • Grote beloftes maar weinig beoordelingen te vinden van echte klanten.
 • Saaie 13 in een dozijn websites waar niet goed over na is gedacht.

 • Nadat je website online is sta je er alleen voor.
 • Vaak onnodig lang wachten tot je website klaar is.

Professionele website voor jouw bedrijf?

Mensen vragen ons vaak om uit te leggen wat een goede website maakt? Er is geen gemakkelijk, one-size-fits-all antwoord op deze vraag. Zoals bij veel online zaken is het antwoord: het hangt ervan af. Wat voor soort diensten lever je? Op wie richt je je? Wat wil je bereiken?

Niet het visuele ontwerp, maar de gebruikerservaring (UX) bepaalt het succes of falen van een website.

Gratis Website Adviesgesprek

Tijd om aan je website te werken.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.