Follow us

WELKOM_

Leuk dat u onze website bezoekt! Wij zijn een no-nonsense online agency, resultaten leveren voor onze klanten is onze missie. Als klant van Youngboyz kunt u er van op aan dat er alles aan gedaan wordt om van uw opdracht een groot succes te maken en dat wij altijd op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen. We denken met u mee en zorgen altijd voor een eindresutaat waar u trots op zult zijn.

FULL SERVICE_

Een mooie website laten maken is een ding, maar wat kan uw online agency nog meer voor u doen als u eenmaal online bent? U zult vast gezien hebben dat het steeds belangrijker wordt om op Google goed vindbaar te zijn en een “autoriteit” op te bouwen. Werken aan vindbaarheid op Google is een investering die zichzelf automatisch gaat terugbetalen doordat veel meer mensen uw website gaan bezoeken en contact met u zullen gaan opnemen. Daarom helpen wij u niet alleen met het maken van uw website maar ook met het zorgen voor vindbaarheid op Google. Neem snel contact met ons op om aan uw website en vindbaarheid te werken.

YOUNGBOYZ CRM_

Via ons eigen CRM is het nu makkelijker dan ooit om bestanden met ons te delen, een support ticket te openen, te zien hoe ver we met uw project zijn, al onze communicatie in te zien en facturen en offertes terug te vinden. Een gemakkelijk platform dat alle communicatie overzichtelijk houdt.

Download ons PDF!

Hoe wij werken + -

We horen graag eerst wat u van ons verwacht en wat uw wensen en eisen zijn. Aan de hand daarvan gaan we graag verder met u in gesprek over wat wij u denken te kunnen bieden. Onze specialisaties zijn webdesign en Google. Als we het hebben over webdesign dan hebben we het over het maken van websites die werken, websites die waarde toevoegen voor onze klanten. Als we het hebben over Google dan hebben we het over alle aspecten van Google, van het meten van website verkeer en data om marketing beslissingen te kunnen nemen, tot het plaatsen van Google Ads en het zorgen voor goede stabiele SEO. We zijn echte Google nerds.

Wie onze klanten zijn + -

Onze klanten zijn vooral ondernemers in het MKB, ondernemers die duidelijke doelen voor ogen hebben en daar graag hulp van een online specialist bij willen. De meeste van onze klanten zijn bedrijven die al een website hebben maar weten dat er meer profijt uit gehaald kan worden. Onze klanten zijn ondernemers die zien en snappen hoe belangrijk een goede website is en hoe waardevol goede vindbaarheid op Google is. Ondernemers die het wel weten, maar er zelf maar niet aan toe komen of er niet genoeg vanaf weten. Kom aan boord bij Youngboyz!

Waar wij goed in zijn + -

Wij hebben ons gespecialiseerd in wat volgens ons de 3 belangrijkste onderdelen zijn voor veel bedrijven in het MKB om online veel extra omzet te genereren:

  1. Webdesign gericht op een duidelijk doel
  2. Goede vindbaarheid op Google (SEO)
  3. Strategisch inzetten van Google Ads

Snel een offerte + -

We kunnen u snel van een gedetailleerde offerte op maat voorzien. Geef ons via onze offerte pagina zo veel mogelijk informatie over wat u van ons verwacht en u kunt binnen een aantal uur een reactie van ons terugverwachten. Als u al weet hoeveel budget u beschikbaar heeft kunt u dit ook bij de aanvraag vermelden, dit kunnen wij meenemen bij het maken van uw offerte.

Een afspraak maken + -

Maakt u liever een afspraak om eens kennis te maken dan kan dat. Een brainstorm sessie is altijd gratis en vrijblijvend. Heeft u geen tijd om af te spreken, wij hebben aan een half woord genoeg en kunnen uw project ook op afstand volledig naar wens uitvoeren.

De Youngboyz garantie + -

Gaat u met Youngboyz een traject aan waarbij we uw website, vindbaarheid en Google Ads gaan aanpakken? Dan staan wij garant voor wat we u beloven. Lukt het ons niet om te zorgen voor meer potentiële klanten, dan werken we voor niets. Een goede website + goede vindbaarheid = GOUD.

d

Onderzoeken

Groot of klein, de eerste stap van ieder online project is onderzoek.

j

Strategie

Een goede strategie betekent goede eindresultaten.

;

Actie

We doen wat we zeggen en zorgen voor resultaten.

s

Meten

Alles online is meetbaar, wij analyseren hoe uw website gebruikt wordt.

"Play by the rules, but be ferocious."

- Phil Knight -

"Stop focusing on dumb shit. Don’t be afraid to break things. Don’t be romantic. Don’t take the time to breathe. Don’t aim for perfect. And whatever you do, keep moving. Reread this a few times . . ."

- Gary Vaynerchuck -

"Beware the investment activity that produces applause; the great moves are usually greeted by yawns."

- Warren Buffett -

"The biggest risk is not taking any risk… In a world that’s changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks."

- Mark Zuckerberg -

"It’s much easier to double your business by doubling your conversion rate than by doubling your traffic."

- Jeff Eisenberg -

"Successful people ask better questions, and as a result, they get better answers."

- Anthony Robbins -

"People are willing to pay for service, when it's the service they desire. If the service exceeds their expectations, they will stay with you and they will say good things about your business."

- Brad Sugars -

"Even if your ambitions are huge, start slow, start small, build gradually, build smart."

- Gary Vaynerchuk -

"You will get all you want in life if you help enough other people get what they want."

- Zig Ziglar -

We build new websites, optimize existing websites and will get you on Google page 1.

Contact us

Do you want to work on your website and online presence? Get in touch with us today! Click the Youngboyz banner.

Gratis volledige website APK!

Klik op de banner.