Proposal Automation

Proposal Automation

Offertes op automatische piloot + -

Voor veel bedrijven zijn offertes en voorstellen een van de belangrijkste onderdelen bij het genereren van nieuwe leads. Het probleem is dat ze ongelooflijk tijdrovend zijn om te maken voor elke nieuwe potentiële klant, vooral als u op regelmatige basis met een groot aantal leads te maken heeft. U wilt de meest gedetailleerde offertes en voorstellen mogelijk maken, afgestemd op de specifieke vereisten van iedere potentiële klant en ook nog zo snel mogelijk. Maar hoe meer u aanpast, hoe meer tijd u moet investeren in elke offerte…

AUTOMATISEREN is de toekomst + -

Dus wat is het antwoord? Zoals met veel zaken in de hedendaagse marketing ligt de sweetspot tussen efficiency en kwaliteit in automatisering! Het doel van een geautomatiseerde strategie is het minimaliseren van repetitieve taken. Met de technologie die we vandaag beschikbaar hebben, betekent herhaling dat u tijd verspilt aan taken die geautomatiseerd kunnen worden, tijd die beter elders kan worden besteed. Ook is het zo dat als u niet snel reageert op inkomende aanvragen, u snel kansen verliest om uw bedrijf te laten groeien. Bedrijven die snel reageren tonen aan dat ze klanten serieus nemen. De vroege vogel vangt de worm.

ons unieke systeem is de oplossing + -

Wij hebben de oplossing, een unieke offerte tool die op autopilot uw offertes zelfstandig berekent, genereert én verzendt, er is nog geen enkele tool op de markt die dit kan. Er zijn genoeg offerte tools en factuur tools, maar geen enkele tool doet wat ons systeem doet, namelijk volledig zelfstandig uw taken uitvoeren, 24 uur per dag 365 dagen per jaar, foutloos en efficiënt!

d

tijd besparen

U bespaart veel tijd omdat u zelf de offertes niet hoeft op te stellen

j

Snel & efficiënt

Uw klant ontvangt altijd binnen een offerte op maat.

;

meer klanten

Sneller reageren op iedere aanvraag zal extra klanten opleveren

s

sneller groeien

Er is geen limiet aan het aantal offertes die het systeem aankan

01

Offerte aanvraag

Een aanvraag komt binnen op uw website. Wanneer de aanvraag binnenkomt wordt deze direct toegevoegd in uw systeem.

02

Offerte berekenen

Aan de hand van uw prijzen en de ingevoerde wensen van de klant wordt automatisch het totaalbedrag berekend.

03

Offerte genereren

Het offertesysteem gebruikt de contactgegevens die uw klant heeft ingevoerd samen met hun wensen en combineert dit tot een volledige gepersonaliseerde offerte op maat voor uw klant.

04

Offerte verzenden

Nu het systeem de offerte heeft opgesteld is het tijd om te gaan verzenden. De gegenereerde offerte wordt altijd binnen een uur naar de desbetreffende klant verzonden.

Meer weten over het eerste 100% automatische offertesysteem? We komen het vrijblijvend demonstreren!

Wij maken nieuwe websites, optimaliseren uw bestaande website en zorgen voor een pagina 1 positie op Google.

Contact opnemen

Heeft u online plannen? We komen graag met u in contact! Klik op de Youngboyz banner.