Energy Sales Force » Youngboyz - Webdesign en Google specialist
 

Ons werk voorEnergy Sales Force

Voor dit nieuwe callcenter in de Waarderpolder in Haarlem mochten we de website bouwen, het logo ontwerpen en na oplevering van de website helpen met het aantrekken van personeel.

Deze callcenter website is gebouwd met WordPress, is 100% mobiel responsive, SSL gecertificeerd, laadt snel en voldoet aan alle moderne eisen die aan een website gesteld mogen worden.

De website beschikt over een livechat functie met een bijbehorende mobiele app en heeft gemakkelijke contactformulieren. Voor het aantrekken van personeel hebben we gebruik gemaakt van Facebook Ads wat in 3 dagen 7 sollicitaties heeft opgeleverd.

Als je kiest voor het webdesign van Youngboyz, dan kies je voor een website die er goed uitziet, snel en foutloos werkt, aan alle eisen en standaarden voldoet en iets toevoegt aan je bedrijf. We ontwerpen en bouwen een geheel nieuwe website, maar ook voor het verbeteren en onderhouden van jouw bestaande website staan we voor je klaar. Door onze specifieke kennis en ervaring kunnen we je website snel opleveren, kunnen we de kosten laag houden, en bij Youngboyz zit je nooit vast aan een contract.

SAMENWERKEN?info@youngboyz.nl

KANTOORTIJDEN
Ma - Zat 8.00 - 18.00
Zondag gesloten
LOCATIE
Waarderweg 19, Haarlem
2031 BN
WHATSAPP
06-14925099
24/7 bereikbaar
info@youngboyz.nl

BoldThemes, 2019 © All Rights Reserved