Waarom staan er geen tarieven op de website?

Omdat iedere klantwens en ieder bedrijf uniek is en dus ook als zodanig behandeld moet worden. Wij hebben geen one-size-fits-all producten. We proberen een maatwerk oplossing te leveren voor jouw bedrijf. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Doen jullie ook domeinregistratie en webhosting?

Bij ons kun je ook je domeinen registreren en webhosting aanschaffen. Wij maken gebruik van beveiligde servers op Nederlandse bodem en van de beste provider van Nederland. Je ontvangt uiteraard je eigen toegangsgegevens.

Zit ik vast aan een jaarcontract bij Youngboyz?

Tenzij je dit zelf graag wil zit je bij Youngboyz nooit vast aan een onnodig lang contract. Wij willen dat je graag bij ons blijft vanwege de goede resultaten die we je leveren en niet vanwege een contract.

Om goed vindbaar te zijn op Google moet er tijd en aandacht in je website gestoken worden, er is geen andere optie (behalve PPC). Je website moet technisch helemaal in orde zijn, moet waardevolle content bevatten voor je doelgroep en moet een “goede reputatie” opbouwen in het Google algoritme.

Wat als ik iets wil aanpassen aan mijn website?

De WordPress websites die wij bouwen hebben een gemakkelijk dashboard waar je eenvoudig kleine aanpassingen kunt doen in de tekst en afbeeldingen. Kom je er zelf niet uit kun je altijd contact met ons opnemen dan doen wij het voor je.

Ik heb met een spoed een website nodig, wat is er mogelijk?

Wij kunnen websites bouwen met zeer korte levertijden. Afhankelijk van hoe groot de website die je nodig hebt moet zijn en wat je precies nodig hebt, kunnen we al binnen enkele dagen opleveren. Voor spoedopdrachten geldt een kleine toeslag.

Kan ik beter SEO doen of Google Ads?

De meeste van onze klanten investeren in beiden. Google Ads voor de directe vindbaarheid en kwaliteit leads, en SEO met uitzicht op de iets langere termijn. SEO is waardevol omdat het voor gratis verkeer zorgt in tegenstelling tot Google Ads.

Hoe weet ik hoe bezoekers mijn website gebruiken?

Data is je belangrijkste bron van informatie als het gaat om online marketing. Iedere website moet in ieder geval gekoppeld zijn aan Google Analytics om al die waardevolle data vast te leggen. Aan de hand van deze data kun je strategische keuzes maken.

Ik wil alleen een website en geen pakket, kan dat ook?

Uiteraard. De basis van Youngboyz ligt in het bouwen van professionele websites. Je bent niet verplicht om onze andere diensten te gebruiken. En verander je van gedachten zijn we altijd beschikbaar voor je.

Hoe lang duurt het om een website te maken bij Youngboyz?

De gemiddelde oplevertijd voor een website is 21 dagen. Heb je specifieke wensen, of haast, dan zal de levertijd iets langer zijn. De afgesproken opleverdatum wordt altijd gehaald.

Advies op maat.

Bel ons direct (+31) 023-2201230

Offerte Aanvragen

Wij reageren altijd dezelfde dag.