Google Ads Bureau Amsterdam

  • Home
  • Google Ads Bureau Amsterdam
YOUNGBOYZ ONLINE AGENCY Amsterdam

Google Ads laten beheren

Een project starten

Een campagne opzetten op Google Ads

Google Ads is een betaald advertentieplatform waar adverteerders betalen om hun advertenties weer te geven aan gebruikers die op zoek zijn naar producten of services. Met de betaalde zoekmachine kunnen adverteerders zich richten op specifieke zoekwoorden of zinsdelen, waardoor ze een bepaald type publiek kunnen bereiken dat mogelijk geïnteresseerd is in hun product.

Op zoek naar een professioneel bureau in Amsterdam om  uw Google Ads campagnes aan uit te besteden? Als Google Partner bureau gevestigd in Amsterdam beheren wij veel Google Ads campagnes voor bedrijven in Amsterdam. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en uw winst te vergroten! Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel ons op 06 12138959 of stuur een e-mail naar sales@youngboyz.

Wat kost Google ads per maand?

Vanzelfsprekend geldt: hoe kleiner het bedrijf, hoe kleiner het budget. De kleinste campagnes starten rond de €300 per maand. Over het algemeen zien we bij onze Amsterdamse klanten echter dat zij tussen de €1500 en €3000 per maand uitgeven aan Google Ads.

Waarom Google Ads uitbesteden?

Omdat als u niet gespecialiseerd bent in Google Ads en u geen goede campagnes opzet, het adverteren op deze manier enorm duur kan zijn. Het loont om Google Ads uit te besteden aan een specialist in Amsterdam. Youngboyz helpt u graag met het opzetten, monitoren en afstemmen van doeltreffende Google Ads campagnes. Ons team van Amsterdamse experts zorgt ervoor dat uw advertenties presteren en helpt u het succes ervan te meten. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de sweetspot vindt waarbij het aantal leads per maand voorspelbaar wordt.

Wij regelen alles voor u

Als Google Partner-bureau in Amsterdam zijn wij verantwoordelijk voor het beheer van alle aspecten van uw campagne. Van het opzetten van campagnes tot het uitvoeren van advertenties tot het analyseren van gegevens, ons team regelt alles zodat u dat niet hoeft te doen. Wij helpen Amsterdamse bedrijven om meer klanten te vinden via Google Ads. We optimaliseren en schalen uw campagnes om ervoor te zorgen dat u uw zakelijke doelen bereikt. 

Een Amsterdamse Google Partner in uw team

We hebben een sterk team van Google Ads experts die elk project aankunnen en resultaten opleveren. We weten dat elk bedrijf uniek is en daarom stemmen we campagnes af op uw individuele behoeften. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en uw winst te vergroten! 

Onze aanpak

De kern van onze aanpak is om te begrijpen wat uw zakelijke behoeften zijn, hoe u deze kunt bereiken en vervolgens een strategie te ontwerpen om dit mogelijk te maken. Zodra we uw doelstellingen hebben vastgesteld, zetten we campagnes op om deze doelen te bereiken. We zorgen ervoor dat de campagnes zo effectief mogelijk zijn door ze in realtime te testen en te verfijnen tot ze hun doel bereiken. We bieden ook ondersteuning en analyserapporten om u te helpen het succes van uw campagne te meten. 

google ads beheer
YOUNGBOYZ ONLINE AGENCY Amsterdam

We maken uw Google Ads snel winstgevend

Google Ads is hét beste advertentieplatform om aan warme leads en nieuwe klanten te komen. Maar het kan ook een dure tijdverspilling zijn als u het niet goed doet. Google Ads is een zeer krachtige tool voor uw bedrijf, maar om er het maximale uit te halen, moet u weten hoe u het op de juiste manier gebruikt. Youngboyz in Amsterdam helpt u om Google Ads voor uw bedrijf te laten werken en uw ROI te verhogen. 

Met meer dan vijf jaar ervaring in Google Ads heeft Youngboyz talloze Amsterdamse bedrijven geholpen hun inkomsten te vergroten.

Een project starten

Zoekwoorden onderzoek

Een zoekwoordonderzoek of keyword research vormt de aanzet tot een succesvolle Google Ads strategie. Met een zoekwoordenonderzoek kunnen we achterhalen welke zoektermen mensen gebruiken wanneer ze op Google zoeken naar producten en diensten in een bepaalde branche. We doen voor u een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zo vinden we de voor u meest gunstige zoekwoorden om te gebruiken in uw Google Ads campagnes.

Google Ads campagnes aanmaken

We maken uw Google Ads campagnes voor u aan vanuit uw eigen account die we voor u kunnen configureren. U hebt te allen tijde toezicht op uw eigen Google Ads account. Onze Google Ads campagnes zijn zeer gericht en zeer efficiënt. Ze zullen u meer leads opleveren dan ooit tevoren!

Advertenties maken

We maken pakkende Google Ads advertenties voor u die er enerzijds voor zorgen dat de juiste personen klikken, en er anderzijds voor zorgen dat u geen loze kliks ontvangt. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe trefwoorden in de vorm van woordgroepen, zinnen en woorden die verband houden met de producten en diensten die u aanbiedt. Als we zo'n zoekwoord vinden, maken we een advertentie die relevant is voor uw bedrijf en waardoor uw website vaker in de zoekresultaten verschijnt.

Resultaten meten

Het meten van resultaten is het belangrijkste onderdeel van uw Google Ads campagne, en stelt ons in staat uw Google Ads campagnes te optimaliseren. Dit meten doen wij aan de hand van Google Analytics. Google Analytics is een krachtige tool waarmee uw campagnes in realtime gevolgd worden. U kunt eenvoudig uw rapporten bekijken en ontdekken welke zoekwoorden goed presteren en welke niet.

Optimalisatie

Aan de hand van de data die wij verzamelen vanuit uw Google Ads resultaten én Google Analytics zijn wij voortdurend bezig uw Google Ads campagnes te optimaliseren. We hebben daarmee de tools om uw advertentie-uitgaven effectiever te maken. We analyseren uw campagnes, inclusief uw prestaties, uw publiek, uw budget en uw KPI's. Door deze inzichten te gebruiken, ontwikkelen we een gedetailleerd plan voor uw campagne en geven we onze beste aanbevelingen. Ons doel is om uw ROI te maximaliseren.

Budgetbeheer

We zorgen dat u nooit meer geld zult uitgeven dan u vooraf heeft besloten. U zult nooit tegen onverwachte kosten aanlopen omdat wij uw Google Ads budget strak voor u beheren. We brengen u ook geen extra kosten of commissies over uw uw budget in rekening anders dan de afgesproken fee. U kunt op elk moment alle prestaties van uw advertenties volgen via uw eigen gratis Google Ads dashboard. Het is heel eenvoudig om aan de slag te gaan met Google Ads en we helpen u bij elke stap. We willen dat u succesvol bent en dat u gebruik blijft maken van ons

Rapportage

Naast het feit dat u op ieder moment zelf inzicht heeft in uw Google Ads account zullen wij u ook altijd op de hoogte houden van de resultaten van uw advertentiecampagnes. Wij kunnen u altijd een duidelijk en begrijpelijk overzicht van uw prestaties geven. We bieden veel inzicht in uw Google Ads account. U ontvangt een gemakkelijk leesbaar rapport dat is gebaseerd op de gegevens die door het systeem worden aangeleverd.

Vragen en Support

We zijn ook erg trots op ons vermogen om effectief met onze klanten te communiceren. Het belangrijkste aspect van onze dienstverlening is onze klantenondersteuning. Als u ooit vragen of opmerkingen heeft, zijn we er altijd om u te helpen. We zijn telefonisch bereikbaar op 06 12138959, maar ook via e-mail of via Skype.
youngboyz Amsterdam

Dé #1 Online Agency
in Amsterdam.

YOUNGBOYZ ONLINE AGENCY Amsterdam

Gratis Google Ads Consult

Onze Google Ads specialisten creëren Google Ads campagnes voor uw Amsterdamse bedrijf met de beste instellingen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zoekterm positionering weten wij hoe we de beste resultaten voor u moeten behalen. Zo genereert u een optimaal rendement voor iedere Euro die u investeert in uw campagne.

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.