GOOGLE ADS IS EEN BEEST

Wil je op korte termijn meer klanten voor jouw bedrijf in Bloemendaal? We helpen je graag aan meer klanten en sales via Google Ads.

Beeld je in: je neemt nu contact met ons op. Binnen 48 uur staat jouw advertentie online, perfect aangepast op jouw doelgroep en wat je aanbiedt. Tien minuten nadat je advertenties onlin zijn zie je de eerste bezoeker die via de Google Ads campagne op je website komt, en niet lang daarna heb je je eerste telefoontje of offerteaanvraag al binnen. Bereid je maar voor, dit is de kracht van Google Ads.

Wil je dus graag zo snel mogelijk meer klanten?

Wij staan als Google Ads specialist in Bloemendaal voor je klaar! We helpen je graag jouw website of aanbieding onder de aandacht te brengen. Youngboyz Bloemendaal biedt je graag de snelle en efficiënte ondersteuning die je wenst. We kijken ernaar uit om u te helpen jouw Bloemendaalse bedrijf te laten groeien met Google Ads.

Een Google Ads campagne kan snel worden gestart, en is daarom geschikt om binnen een kort tijdsbestek extra website bezoekers en leads te genereren.

Wat is het doel van een Google Ads specialist in Bloemendaal?

Een Google Ads specialist is een gecertificeerd bureau dat veel ervaring heeft met het succesvol beheren van Google Ads campages. Wat doet deze specialist eigenlijk? Hij is er om ervoor te zorgen dat uw advertenties efficiënt en winstgevend werken en te zorgen dat u waardevolle nieuwe leads genereert.

Hij is er om ervoor te zorgen dat alle stappen die genomen moeten worden om uw campagne te optimaliseren worden gevolgd, en hij zal over al deze zaken verslag uitbrengen. Hoeveel kost het? De kosten voor een Google Ads specialist verschillen per bedrijf, maar over het algemeen zal een succesvolle consultant 400-900 dollar per maand in rekening brengen, afhankelijk van de grootte van je budget en hoeveel klanten ze hebben.

Wat zijn enkele van de dingen waar een Google Ads specialist verantwoordelijk voor is?

De Google Ads specialist is verantwoordelijk voor:

  1. Het maken en bijwerken van advertentieteksten
  2. Het testen van nieuwe advertentievariaties en het kiezen van de best presterende versies
  3. Het schrijven van nieuwe advertenties op basis van succesvolle advertenties 
  4. Het beoordelen van de prestaties van elke advertentie 
  5. Ervoor zorgen dat uw advertenties voldoen aan de richtlijnen van Google 
  6. Het beheren van de accounts van meerdere klanten 
  7. Het beoordelen van prestatie van zoekwoorden
  8. Het toevoegen en uitsluiten van zoekwoorden

Hoe werkt Google Ads

Google Ads advertenties zijn gebaseerd op een betaal-per-klik systeem. Dit houdt in dat je alleen voor de advertentie betaalt op het moment dat iemand erop klikt en op je website belandt. Voor iedere klik betaal je een bepaald bedrag. Oftewel, je betaalt per persoon die via je advertentie op je website terecht komt.

Hierbij is het doel niet om zo veel mogelijk kliks te ontvangen, maar zoveel mogelijk nieuwe klanten. Elke klik kost je namelijk geld, dus het is belangrijk om de mensen die klikken ook werkelijk over te halen om een klant te worden. Het optimaliseren van de pagina’s waar mensen op terechtkomen als ze klikken is essentieel, zodat het bezoekers converteert in betalende klanten. 

Waarom zou je een Bloemendaalse Google Ads specialist inschakelen?

Uitbesteding van je Google Ads aan een Google Ads specialist in Bloemendaal is verstandig als je écht resultaten wilt boeken met je advertentiecampagnes. Niks aanmodderen, wél resultaat boeken. Want een Google Ads vakman van Youngboyz Bloemendaal zit dagelijks met zijn neus in jouw Google Ads. Daarom weet hij precies waar hij mee bezig is en wordt alles voor je Bloemendaalse bedrijf uit Google Ads geperst wat er in zit. En bovendien is zoekmachine adverteren waarschijnlijk niet jouw allergrootste hobby. Je doet misschien toch liever iets waar je echt enthousiast van raakt? Zoals het helpen van al die nieuwe klanten die onze Google Ads specialisten voor je bedrijf gaan aantrekken!

DE ADVERTENTIES

De juiste advertentietekst brengt je websitebezoekers al in de juiste mindset voordat ze op je website zijn. Wij zijn bazen in het maken van sterke advertenties waar de mensen die jij op je website nodig hebt graag op klikken. We zetten je advertenties zo op dat alleen de juiste mensen zullen klikken. Iedere klik naar je website is een kans om een nieuwe klant binnen te halen. We maken gebruik van de beste tools die Google Ads te bieden heeft om de hoogste kwaliteit advertenties te maken. We zorgen dat er geen bullshit kliks naar je website komen en dat mensen op jouw website precies vinden waar zij naar op zoek waren.

DE ZOEKWOORDEN

Zoekwoorden zijn de basis van iedere Google Ads campagne. Als adverteerder is het belangrijk om te brainstormen en een lijst met zoekwoorden samen te stellen die zinvol zijn voor jouw bedrijf. De tweede stap is om deze zoekwoorden op Google te onderzoeken en de zoekwoorden met het hoogste zoekvolume te identificeren. Dit is de meest elementaire stap om een betaalde zoekcampagne te starten. Zoekvolume: het aantal keren dat mensen een zoekwoord op Google typen om een bepaald product of bepaalde dienst te vinden. Hoe meer zoekopdrachten er zijn voor een bepaald trefwoord, hoe hoger het zoekvolume.
Wij doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf, we vinden de beste zoekwoorden tegen de laagste kosten, we indentificeren zoekwoorden waar je misschien nog niet aan had gedacht en stellen je zoekwoordenlijst samen. Als we een zoekwoordenlijst hebben kunnen we ook een schatting gaan maken van de kosten per klik.

OPTIMALISATIE

Als je Google Ads advertentiecampagnes niet dagelijks onderhouden worden gaat dit je een hoop geld kosten. Google Ads campagnes kun je niet wild laten groeien. Daarom zorgen wij dagelijks voor optimalisatie van je Google Ads. Dit houdt in dat we aan de hand van informatie die we hebben je Google Ads steeds strakker gaan maken totdat we de zogenaamde sweetspot hebben gevonden. De sweetspot is het moment waarop wij kunnen voorspellen wat je Google Ads op gaat leveren.
Dat willen we kunnen omdat we zo je campagnebudget onder controle kunnen houden. Het is belangrijk voor ons om je Google Ads budget optimaal te benutten. We garanderen je dat je het verschil zult zien door de manier waarop wij jouw Google Ads campagnes uitvoeren.
Wat zijn zaken die we doen tijdens optimalisatie van je Google Ads:

100% ONTZORGD

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

BETAALBAAR

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

WINSTGEVEND

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

VIDEO MONITORING

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

ALARM SYSTEMS

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

CLEANING SERVICE

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper felis.

1

DIRECT BOVENAAN GOOGLE

We krijgen je website binnen 24 uur bovenaan Google met Google Ads.

2

ZELF DAGELIJKS BUDGET BEPALEN

Je bepaalt zelf hoeveel je in Google Ads wilt investeren per dag/maand.

3

WEKELIJKS RAPPORTAGES

We houden je continu op de hoogte over je Google Ads campagnes.