adverteren met google ads

“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.” Steve Jobs

Google Adwords is een advertentieprogramma gemaakt door Google. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruikers van de zoekmachine te bereiken met ‘search ads’. Google Adwords is tevens de grootste inkomstenbron van Google en wordt algemeen beschouwd als de meest effectieve online advertentiemethode ter wereld. Als adverteerder betaal je bij Google Adwords per klik. Het maakt dus niet uit hoe vaak de advertentie getoond wordt; er worden pas kosten in prijs gebracht wanneer iemand daadwerkelijk op de link klikt. Deze kosten per klik kunnen verschillen van één eurocent naar tientallen euro’s.

Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt focussen op je core business. Onze jonge, gedreven en resultaatgerichte specialisten zorgen dat er uitsluitend relevante bezoekers op je website terechtkomen. Zo vergroot je de kans op waardevolle interacties op de website, waardoor er eerder een lead ontstaat en een transactie plaatsvindt.

 • Snelle resultaten
  Maak vandaag een account aan en ontvang vanaf dat moment meer verkeer naar je website!
 • Betalen per klik
  Je advertentie met betrekking tot “stucadoor” is 100 keer vertoond, maar er hebben maar vijf mensen op geklikt. Dan betaal je dus ook maar voor de vijf keer dat er op je advertentie is geklikt.
 • Gerichte targeting
  Heb je een bedrijf in Haarlem en wil je daarom ook alleen mensen bereiken die in Haarlem en omgeving wonen? Dan kunnen we dit eenvoudig instellen in Google Ads.
 • Budget zelf bepalen
  Je bepaalt zelf hoeveel je per dag wil uitgeven aan je advertenties. Zo houd je de gemaakte kosten zelf in de hand.
zoekadvertenties
remarketing
shopping ads
display ads

Contact.

“Always put your money back into your business.” Gary Vaynerchuk

Contactformulier

Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.