Online Leadgeneratie Uitbesteden

Wij genereren online hot leads voor zowel B2B als B2C organisaties

Online Leadgeneratie

Op zoek naar een partner om je online leadgeneratie aan uit te besteden? Wij genereren de juiste leads en zorgen dat deze je aanbod/website weten te vinden. De campagnes worden afgestemd op jouw doelstellingen en wensen. Onze mensen kunnen zich 100% concentreren op het generen van leads voor jouw organisatie. Neem vandaag nog contact op.

Landingpages

We bouwen de perfecte landingpage(s) om jouw leads op te vangen. Een landingpage is een pagina waar een potentiele klant op terechtkomt nadat hij een link gevolgd heeft, bijvoorbeeld als hij op een advertentie of een zoekresultaat klikt. Deze pagina wordt dan ingezet om de bezoeker verder te helpen en uiteindelijk leidt de pagina naar een vooropgesteld doel.

SEO en Leadgeneratie

Heeft u leads nodig voor een langlopend project? Dan biedt SEO veel mogelijkheden. We zorgen ervoor dat potentiële klanten je aanbod makkelijk kunnen vinden wanneer ze naar soortgelijke diensten/producten op zoek zijn door de website/landingpages SEO te optimaliseren. Let op! Voor kortlopende projecten is SEO niet effectief omdat dit enkele weken tot maanden in beslag kan nemen.

Google Ads (voorheen Google AdWords)

Door slim gebruik te maken van Google Ads genereren wij voor organisaties zowel B2B als B2C hot leads. Ook met veel concurrentie en een klein budget is het mogelijk om grote successen te boeken met leadgeneratie via Google Ads. Wij zijn voor het derde jaar op rij door Google gecertificeerd en zorgen voor het hoogste rendement tegen de laagste kosten. We zorgen voor naamsbekendheid en waardevolle Hot Leads.

Retargeting

Wij pakken online leadgeneratie gewoonweg slimmer aan. We zorgen ervoor dat iedere potentiële klant die interesse heeft getoond in je bedrijf door je website te bezoeken of interactie gehad heeft met een advertentie wordt toegevoegd aan je retargeting lijsten. Hierdoor kunnen we deze potentiele klanten retargeten met zeer gerichte content/ads, overal op het internet, van social media tot andere websites!

Exclusiviteit

De leads die wij genereren zijn exclusief voor jouw onderneming. Het enige dat jouw sales afdeling nog hoeft te doen is de hot leads in te koppen. We genereren geen waardeloze traffic of bezoekers, maar zorgen voor serieus geïnteresseerde potentiële klanten. De belangstelling in jouw product of dienst wordt omgezet in een Hot Lead, welke per direct naar je wordt toegezonden.

ROI

Ons specialistische team zorgt gegarandeerd voor een positieve ROI vor jouw organisatie. ROI staat voor Return On Investment oftewel de opbrengst van de investering. Het geeft de verhouding tussen de nettowinst en de kosten die je maakt. We zorgen er aan de hand van je doelstelling en diensten/producten voor dat de juiste de juiste kanalen worden ingezet om zo veel mogelijks Hot Leads voor je te genereren tegen zo laag mogelijke kosten.

Concurrentie Crushen!

Veel organisaties benutten de kansen die online leadgeneratie biedt nog niet genoeg. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn en we helpen ondernemers dagelijks om deze kansen te pakken en de concurrentie een stap voor de blijven. De eigen website/landingpage, SEO en Google Ads zijn samen met social media mits slim ingezet een zeer effectieve manier om waardevolle B2B en B2C leads voor jouw bedrijf te genereren. We helpen je de concurrent in de pan te hakken!

Online leadgeneratie door Youngboyz helpt je om nieuwe potentiële klanten te werven én te behouden voor jouw organisatie!