Word de bekendste dakdekker met
De # 1 dakbedekking
Marketing Agentschap
Bent u moe van het kopen van dakbedekking leads van grote naam bedrijven met geen resultaten? Heeft uw “Marketing bedrijf” lijken uit aanraking met de dakbedekking industrie in het algemeen?

Roofer Marketeers is de leider in het helpen van ALLE dakbedekking aannemers gebruik maken van goed uitgevoerde online marketing strategieën om hun bedrijven te nemen naar het volgende niveau.

LEER MEER OVER ONS

Ontdek hoe u uw omzet kunt verhogen en uw bedrijf kunt laten groeien met ons Roofing Omnipresence Marketing System.
We zijn hier om onze geteste strategieën te implementeren om uw dakbedekking bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Er zijn veel zogenaamde “marketing experts” die er zijn, maar ze kennen de dakbedekking industrie niet zoals wij dat doen.

Ons doel is om u te helpen de “go-to” naam in de dakbedekking industrie in uw lokale omgeving te worden. Verhoog de inkomsten van uw bedrijf.
Verhoog uw bottom line.

Zie hoe we het doen

Google Partner badge

Wat zou het betekenen om de “Best Bekende Dakdekker” te zijn voor uw perfecte klant?
Jim Ahlin en Brian Niebler, de mede-oprichters van Roofer Marketeers, werken al meer dan vijf jaar als digitale marketeers met dakdekkers. De marketing systeem dat we hebben ontwikkeld is beproefd en getest om uw dakbedekking bedrijf te helpen, geen welk stadium je bent in uw bedrijf, het verkrijgen van de “Best Bekende Dakdekker” status in uw omgeving. In feite hebben we een boek geschreven over het – pak een gratis exemplaar vandaag!
Onze Internet Marketing Proces voor Dakbedekking Bedrijven
We zijn in de dakdekker marketing bedrijf voor enige tijd en hebben een exclusieve marketing systeem voor dakbedekking bedrijven die we hebben ontwikkeld in de afgelopen 3 jaar.
Veel vallen en opstaan na verloop van tijd heeft ons toelaten om een combinatie van dakbedekking marketing strategieën die consistente resultaten genereert voor onze klanten te produceren. Het is een win-win relatie voor elke dakdekker die zich aansluit.
We zijn in staat geweest om onze uitgebreide internet marketing ervaring te nemen en uit te vinden wat werkt en wat niet. En aangezien we alleen in de dakbedekkingsindustrie werken, hebben we de gegevens om het te ondersteunen!
Ons omnipresence marketing systeem hier bij Roofer Marketeers bestaat uit 3 belangrijke principes die de basis vormen van wat we doen voor dakdekkersbedrijven. Deze bestaan uit het volgende:
Maximaliseer Kansen
Maximaliseer Merk Indrukken
Maximaliseer Omzettingen
Meer informatie over het systeem
dakbedekking omnipresentie marketing systeem
Laten we eens kijken naar de strategieën die we implementeren om uw dakbedekkingsbedrijf te helpen meer leads te krijgen dan u ooit eerder hebt gehad:
1
Bouw een dakbedekking website voor zowel SEO en conversies
conversiegericht webdesign voor dakdekkers
De ruggengraat van het omnipresence marketing systeem van Roofer Marketeers is uw mooie lead converterende website die we zullen bouwen. We hebben getest tientallen en tientallen van dakbedekking website formaten en ontwerpen en vond een select paar dat alle anderen domineert.

Met slick call to actions op zowel desktop als mobiel, een mooi en snel ladend ontwerp, en specifiek op maat gemaakt met inhoud, beeldmateriaal, en branding voor uw bedrijf, zal uw website het startpunt zijn waar we uw marketing systeem op bouwen.

Uw merk zal er spectaculair uitzien en bezoekers zullen contact met u willen opnemen. We hebben het keer op keer bewezen in onze tests. En we zullen dit up and running hebben voor uw dakdekkersbedrijf in minder dan een maand.

Als een klant van Roofer Marketeers, krijgt u elk aspect van deze site speciaal gebouwd voor uw bedrijf. Uw website zal de volgende kenmerken hebben:
Mobiel vriendelijk en responsive design dat herformatteert op elk apparaat
Tientallen pagina’s van goed gestructureerde geschreven dakbedekking inhoud om uw site te helpen onmiddellijk rangschikken bij de lancering
Multi-step hoog converterende formulieren die bezoekers pushen om meer informatie aan te vragen
Hoge kwaliteit afbeeldingen en video’s
Snel ladende hosting en top Google Page Speed scores om ervoor te zorgen dat u geen bezoekers verliest als gevolg van trage snelheden
Volledig SEO geoptimaliseerde aangepaste inhoud
Een bijgewerkte blog met regelmatig gepubliceerde SEO-vriendelijke inhoud

2
Voer strategische Pay Per Click Google Ads-campagnes

Wij willen dat uw merk overal wordt gezien waar mensen kijken. Het is hoe ons bewezen systeem genereert zo veel leads zo consistent.

Dat begint met Google Ads en andere pay-per-click reclamebronnen. We zullen uw bedrijf bijna onmiddellijk campagnes laten uitvoeren en laten verschijnen voor de termen waarvoor u wilt verschijnen op Google in uw lokale omgeving. Display en remarketing advertenties zorgen ervoor dat u op de belangrijkste nieuws websites en overal waar uw klanten surfen op het internet.

Onze PPC-diensten voor dakdekkers zorgen ervoor dat mensen uw merk opmerken, en dat ze gemakkelijk kunnen doorklikken om u te bellen of een offerteaanvraag rechtstreeks bij u in te dienen.

We zijn in staat om dit effectief te doen en een grote return on investment te krijgen omdat:
We werken alleen met dakdekkers, dus we hebben enorme hoeveelheden gegevens bij de hand om UW campagne te helpen.
Onze campagnes zijn geoptimaliseerd vanaf het begin, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot uw marketing bureau om te leren over uw markt en verspilling van duizenden dollars aan advertenties doen voordat ze erachter komen wat werkt.
Gemiddeld zetten we bij onze klanten 1 op de 5 klikken op uw advertenties om in een lead, een conversiepercentage van 20% – en voor degenen die niet meteen converteren, zien ze later alle andere aspecten van uw merk ma.king ze willen de deal verzegelen.
3
Gebruik lokale SEO strategieën om te ranken in Google Maps
google maps seo strategieën
Ranking # 1 in Google Maps is krachtig
Het gebruik van lokale SEO tactieken om te ranken in Google Maps is de beste manier om uw bedrijf te positioneren ten opzichte van uw concurrenten. U zult een duidelijk verschil zien in de kwaliteit van uw leads wanneer mensen u vinden binnen Google’s top 3 op kaarten.

Wij zijn experts in dakbedekking SEO en we doen het goed. Het hebben van uw merk verschijnen in de top 3 op Google Maps voor uw diensten is een game changer en we meestal zien die beweging binnen de eerste 90 dagen van het werken met onze klanten.

Er zijn twee delen aan lokale zoekmachine marketing voor dakdekkers. Het eerste deel is on-page optimalisatie:
Het optimaliseren van pagina titels en headers voor specifieke dakbedekking soorten en geografische gebieden
Het gebruik van relevante dakbedekking zoekwoorden in uw site voor zoekmachines
Het optimaliseren van afbeeldingen en video-inhoud
Het creëren van inhoud die u positioneert als een autoriteit in uw gebied
Het andere deel is off-site optimalisatie. Hier is wat we doen om voor deze:
Het bouwen van hoge kwaliteit industrie relevante backlinks naar uw site van verwante dakbedekking en lokale gebied websites
Bouwen vermeldingen en citaten voor uw bedrijf in prominente bedrijvengidsen op het internet
Maak uw merk opvallen in de online sfeer
Op het einde, zult u popping up aan de bovenkant van de zoekresultaten meer dan ooit tevoren.

Ons dakbedekking SEO team is een van de beste in de business. We blijven op de top van alle nieuwste SEO trends, maar houden onze testen binnen onze bedrijfsgrenzen. We zorgen ervoor dat u de beste strategieën krijgt, voor de snelste resultaten.

4
Gebruik Facebook & Instagram Ads om uw dakdekkersbedrijf in de voorkant van uw perfecte klanten te houden
facebook advertenties voor dakdekkers
Met behulp van retargeting advertenties is een geweldige marketing strategie voor dakdekkers
Het hebben van een sociale media-strategie voor uw dakbedekking marketing plan kan gaan langs manieren.

Er zijn een miljard geregistreerde gebruikers op Facebook en Instagram groeit op een krankzinnig tempo. U moet deze klanten bereiken.

Facebook advertenties is een geweldige manier om dit te doen. Wij kunnen gebruikers op social media platforms direct targeten met advertenties voor uw dakdekkersbedrijf en hen aanbiedingen, video’s met merknaam en meer laten zien met één klik op de knop.

We werken met u samen om zeer gerichte advertenties te maken die uw dakdekkersbedrijf als geheel laten zien om het vertrouwen van de consument op te bouwen voordat bezoekers uiteindelijk een offerte bij u aanvragen.

Wij creëren de volgende afzonderlijke types van advertentiecampagnes voor uw bedrijf:

Branding Ad Campagnes
Retargeting Ad Campagnes
Lead Generation Advertenties (Stormschade en Aanbiedingen)

5
Bouw hoog converterende Landing pages die Instant Leads te krijgen

De # 1 reden digitale marketing en reclame werkt niet voor dakbedekking aannemers is dat ze niet over de juiste pagina’s voor bezoekers om te landen op en converteren in leads. Onze lood vastleggen landing pagina’s zijn TESTED en TESTED over en weer totdat we vonden de hoogste omzettende degenen.
Deze specifiek op maat dakbedekking service pagina’s zijn in het oog springende, ze maken potentiële leads willen actie ondernemen, en ze zijn gebrandmerkt, zodat mensen weten dat ze uw bedrijf te bereiken als ze bellen of een formulier in te dienen.
6
Krijg meer online recensies

Reputatie is voor aannemers online belangrijker dan ooit. Hoewel uw klanten u soms ongevraagd recensies zullen geven, hebben ze vaker wel dan niet een beetje overreding nodig.

Wanneer mensen zoeken naar dakdekkersbedrijven online, ze willen zien dat het bedrijf geverifieerde en betrouwbare recensies op sites als Google, Facebook, Yelp, en nog veel meer heeft.

Wij geven u de software tools die u nodig hebt om uw bedrijf meer 5 sterren beoordelingen dan uw concurrenten in een mum van tijd te krijgen. Onze reputatie management en review software biedt het volgende:
Een gemakkelijke website URL die u uw klanten kunt geven om naar toe te gaan wanneer ze klaar zijn met een klus om een beoordeling achter te laten
Stuurt automatisch e-mails naar eerdere klanten op een gespecificeerde basis om direct om reviews te vragen
Stelt u in staat om ze in te voegen in uw website voor een grotere zichtbaarheid
7
Onderscheid uw bedrijf met video
video-advertenties
Video. Ja, dat is het.

Dat is het ene woord dat gezegd moet worden en het ene woord dat je moet horen om je bedrijf naar het volgende niveau in omzet en groei te brengen.

Als u denkt dat u de komende jaren kunt overleven en uw merk kunt laten groeien zonder gebruik te maken van video, dan zeggen we gewoon “Veel succes”.

Wij zijn helemaal in op video hier bij Roofer Marketeers omdat het gewoon werkt. Gewoon en simpel. Het brengt de boodschap van uw bedrijf duidelijker over, het toont echte authenticiteit voor uw merk en de mensen erachter. En het brengt vertrouwen over het meest van allemaal.

Wij tonen u onze video reclame kader en krijg je alle van de video-advertenties die je nodig hebt geschoten en gemonteerd voor de komende 12 maanden van uw reclamecampagne.

Wij helpen bij het opnemen van de volgende soorten video-advertentiecampagnes:

Brand Awareness video-advertenties
Videoadvertenties voor het genereren van leads
Videoadvertenties voor stormschade
Retargeting campagne video-advertenties
Praat met digitale marketingdeskundigen die de dakbedekkingsindustrie begrijpen.
We trainen elk lid van ons team grondig op de ins en outs van de dakbedekkingsindustrie voordat er iets anders gebeurt. Want als uw marketingteam niet weet hoe u werkt, hoe kunnen ze dan succesvol voor u zijn? Zie wat we bedoelen door hieronder een gesprek te boeken!
BOEK EEN STRATEGIE GESPREK

Published On: 28 augustus 2021 / Categories: Google Ads / Tags: /