YOUNGBOYZ TEAM

Een team van jonge, gedreven en enthousiaste specialisten werkt met passie aan jouw website en online marketing

Volledige ontzorging

Bij ons kun je met een gerust hart je website en online marketing wensen neerleggen. Vertel ons je doelen en wij regelen de rest.

eerlijke tarieven

Bij ons betaal je nooit teveel voor een website of online marketing. Betere online marketing leveren en toch betaalbaar zijn is waar we voor gaan!

“Price is what you pay. Value is what you get.” Warren Buffett

ER ZIJN VOOR JUWELIERS VOLOP KANSEN MET ONLINE MARKETING

“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.” Steve Jobs

EEN WEBSITE DIE AANSLUIT OP JE BEDRIJF EN DE DOELGROEP!

EN DIE VAN BEZOEKERS KLANTEN MAAKT

Kort geleden verscheen het rapport ‘De stand van retail’ van de ABN AMRO. Daaruit blijkt dat in de komende jaren een groei voor de juweliersbranche wordt verwacht. Dat is naturlijk goed nieuws voor jouw bedrijf. Aan de andere kant verdwijnen steeds meer juweliers uit het straatbeeld doordat ze niet met de tijd meegaan. Wij zijn Youngboyz Online Agency in Haarlem, hét webdesign en online marketingbureau voor het MKB waar je naar wellicht naar opzoek bent om een nieuwe website te laten maken of je bestaande website laten verbeteren voor je juweliersbedrijf.

De website geheel op jouw wensen en behoeften afgestemd. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Ook kun je rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. We komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

GOEDE ONLINE VINDBAARHEID, ZOWEL LOKAAL ALS NATIONAAL!

MET BEHULP VAN SEO EN/OF GOOGLE ADS

SEO voor juweliers: Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie is de gekoesterde droom van elke ondernemer met een website. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads. Jij als ondernemer wilt met je business bezig zijn, en niet met de maandelijks terugkerende SEO werkzaamheden welke toch wel cruciaal zijn om je concurrent voor te blijven. Daarom kun je je zoekmachine optimalisatie nu ook door onze SEO experts laten doen.

SEA voor juweliers: Google Adwords is een advertentieprogramma gemaakt door Google. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruikers van de zoekmachine te bereiken met zoekadvertenties

Als mensen iets willen doen of kopen of ergens heen willen, zoeken ze op Google. Jouw advertenties kunnen op Google worden weergegeven precies op het moment wanneer iemand zoekt naar een juwelier in de buurt of sieraden die jij op dat moment te koop hebt. Wij helpen je graag om Google Ads campagnes zodanig in te zetten dat ze voor een maximaal rendement zorgen. Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt focussen op je core business.

JUWELIERS en social media?

Je realiseert je dat jouw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen en dat dit veel tijd kost. Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd, capaciteit of skills om alles zelf bij te houden. Met gerichte social media marketing bereiken onze specialisten jouw doelen. Neem contact op met Youngboyz om je Social Media marketing uit te besteden.

WordPress
WooCommerce
Shopify
OpenCart

weleens nagedacht over een bedrijfsvideo?

Deze video hebben wij voor onze klant het Medisch Lasercentrum Haarlem gerealiseerd.

Youngboyz heeft ons geholpen met de website te optimaliseren en beheert onze Google Ads campagnes waardoor we nu een stuk beter vindbaar zijn en ook meer leads genereren via de website. Fijne samenwerking met Melvin.

P. BeermanDirecteur SalesQ

Youngboyz adviseert en ondersteunt ons in de SEO optimalisatie van onze website en zorgt dat we een constante stroom van offerte aanvragen genereren via Google Ads.

J. StoopDirecteur Stoop Catering Events

We werken al met Youngboyz samen sinds dag 1 van ons bedrijf en met hun hulp zijn we inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf, Youngboyz beheert onze websites en Google campagnes.

M. GhurabaDirecteur De Plintenconcurrent

Contact.

“Always put your money back into your business.” Gary Vaynerchuk

Afspraak maken

We kunnen je bezoeken op een moment dat jou uitkomt:

Belafspraak maken

We bellen je terug op een moment dat jou uitkomt:

Contactformulier

Je hoort zo spoedig mogelijk van ons: