ER ZIJN VOOR MAKELAARS VOLOP KANSEN MET ONLINE MARKETING

“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.” Steve Jobs

EEN WEBSITE DIE AANSLUIT OP JOUW MAKELAARSKANTOOR!

EEN WEBSITE DIE VAN BEZOEKERS KLANTEN MAAKT

Presenteer je je woningen online al optimaal? Breng jouw woningen innovatief onder de aandacht met een effectieve makelaar website. Wij zijn Youngboyz Online Agency in Haarlem, hét webdesign en online marketingbureau voor het MKB waar je naar wellicht naar opzoek bent om een nieuwe website te laten maken of je bestaande website laten verbeteren voor je makelaarskantoor. Wij maken stijlvolle websites voor makelaars. Al je woningen optimaal presenteren en genieten van meer reacties? Wij regelen het. Een makelaarsite laten maken waarbij de ontwikkelaars echt tot het uiterste gaan? Contact ons!

De website geheel op jouw wensen en behoeften afgestemd. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Ook kun je rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden. We komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

GOEDE ONLINE VINDBAARHEID, ZOWEL LOKAAL ALS NATIONAAL!

SEO VOOR MAKELAARS

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie is de gekoesterde droom van elke ondernemer met een website. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

Als drukke makelaar wil je je hier niet constant mee bezig houden. Wij van Youngboyz kunnen je hierbij helpen. Wij nemen de zoekmachine optimalisatie volledig voor je over. Wij zorgen ervoor dat je gevonden gaat worden op de belangrijkste termen die voor jouw makelaarskantoor van belang zijn. Daarnaast nemen we ook de lokale zoekmachine optimalisatie mee in het traject zodat je zowel lokaal als nationaal beter gevonden gaan worden.

SEA VOOR MAKELAARS

Google Adwords is een advertentieprogramma gemaakt door Google. Het biedt jouw makelaarskantoor de mogelijkheid om gebruikers van de zoekmachine te bereiken met zoekadvertenties. Makelaars hebben nog veel te winnen op het gebied van Google Ads. Het is verstandig om hier een professional voor in te huren. Wees niet bang om te investeren in Google Ads, wij zorgen voor een positieve ROI!

Voor makelaarskantoren is het mogelijk om Google Ads op verschillende manieren in te zetten:

  •  Om het huizenaanbod te verhogen
  •  Om het huidige aanbod sneller te verkopen

Haal de beste resultaten en het maximale rendement uit uw budget omdat uw campagne wordt beheerd door top specialisten in het zoekmachine optimalisatie vak in Nederland.

  • Campagnes opzetten
  • Campagne beheer
  • Campagne optimalisatie

VOORDELEN Google adwords voor makelaarskantoren:

  •  De website wordt direct gevonden op Google
  •  Adverteren in de gewenste gebieden
  •  Zelf het advertentiebudget bepalen
  •  De resultaten zijn overzichtelijk en meetbaar
MAKELAARS en social media?

Je realiseert je dat jouw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen. Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd, capaciteit of skills om alles zelf bij te houden. Met gerichte social media marketing bereiken onze specialisten jouw doelen. Neem contact op met Youngboyz!

Online marketing voor makelaars
Webdesign
google
social media

weleens nagedacht over een bedrijfsvideo?

Deze video hebben wij voor onze klant het Medisch Lasercentrum Haarlem gerealiseerd.

Contact.

“Always put your money back into your business.” Gary Vaynerchuk

Afspraak maken

We kunnen je bezoeken op een moment dat jou uitkomt:

Belafspraak maken

We bellen je terug op een moment dat jou uitkomt:

Contactformulier

Je hoort zo spoedig mogelijk van ons: