ER ZIJN VOOR RESTAURANTS VOLOP KANSEN MET ONLINE MARKETING

“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.” Steve Jobs

EEN WEBSITE DIE AANSLUIT OP JE BEDRIJF EN DE DOELGROEP!

EN DIE VAN BEZOEKERS KLANTEN MAAKT

Online marketingstrategie & website voor restaurants. Wij weten precies wat jij nodig hebt. Betrokken en meedenkend online marketing bureau. Blijft jouw online marketing beperkt tot zo nu en dan een gezellige restaurant foto op Facebook? Zonde! Er valt online veel te winnen. Maar hoe doe je dat? De eerste indruk die u met uw organisatie achterlaat bij uw potentiële klant is de belangrijkste, in uw geval is dit vaak de website waar de gastvrijheid al begint! Uw website is hèt medium de bezoeker te ‘verleiden’ een reservering te maken. Horécards ontwikkelt resultaatgerichte websites die bezoekers aanzetten tot een reservatie en een bezoek aan uw restaurant. Bij webdesign voor restaurants en overige horecagelegenheden is het belangrijk dat een bezoeker van de website kan zien wat hij of zij kan verwachten.

Wij zijn Youngboyz Online Agency in Haarlem, hét webdesign en online marketingbureau voor het MKB waar je naar wellicht naar opzoek bent om een nieuwe website te laten maken of je bestaande website laten verbeteren voor je juweliersbedrijf.

De website geheel op jouw wensen en behoeften afgestemd. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Ook kun je rekenen op een goede en snelle service, wij zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. We komen graag met je in contact om je wensen te bespreken.

GOEDE ONLINE VINDBAARHEID, ZOWEL LOKAAL ALS NATIONAAL!

MET BEHULP VAN SEO EN/OF GOOGLE ADS

SEO voor juweliers: Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie is de gekoesterde droom van elke ondernemer met een website. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads. Jij als ondernemer wilt met je business bezig zijn, en niet met de maandelijks terugkerende SEO werkzaamheden welke toch wel cruciaal zijn om je concurrent voor te blijven. Daarom kun je je zoekmachine optimalisatie nu ook door onze SEO experts laten doen.

SEA voor juweliers: Google Adwords is een advertentieprogramma gemaakt door Google. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruikers van de zoekmachine te bereiken met zoekadvertenties

Als mensen iets willen doen of kopen of ergens heen willen, zoeken ze op Google. Jouw advertenties kunnen op Google worden weergegeven precies op het moment wanneer iemand zoekt naar een juwelier in de buurt of sieraden die jij op dat moment te koop hebt. Wij helpen je graag om Google Ads campagnes zodanig in te zetten dat ze voor een maximaal rendement zorgen. Laat ons focussen op waar wij goed in zijn, zodat jij kunt focussen op je core business.

JUWELIERS en social media?

Hoe weet je of de sociale netwerken waarop je actief bent voor de marketing van je restaurant de juiste zijn? Dit is wat veel restauranthouders zich afvragen, vooral wanneer ze hun zaak gaan promoten en besluiten om hun marketingbudget te investeren in de digitale kanalen waarop potentiële gasten zich bevinden.

Hoewel Facebook al enkele jaren de lijst van meest functionele social media voor restaurants leidt, blijkt dat Instagram in 2019 en volgens de voorspellingen voor 2020, terrein wint als de meest interactieve showcase voor gastronomie. Dus, op welke social media moeten we al ons vlees op de grill zetten?

Je realiseert je dat jouw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op een of meerdere social media kanalen en dat dit veel tijd kost. Er is alleen één probleem: je hebt geen tijd, capaciteit of skills om alles zelf bij te houden. Met gerichte social media marketing bereiken onze specialisten jouw doelen. Neem contact op met Youngboyz om je Social Media marketing uit te besteden.

WordPress
WooCommerce
Shopify
OpenCart

weleens nagedacht over een bedrijfsvideo?

Deze video hebben wij voor onze klant het Medisch Lasercentrum Haarlem gerealiseerd.

Contact.

“Always put your money back into your business.” Gary Vaynerchuk

Afspraak maken

We kunnen je bezoeken op een moment dat jou uitkomt:

Belafspraak maken

We bellen je terug op een moment dat jou uitkomt:

Contactformulier

Je hoort zo spoedig mogelijk van ons: