BOUWBEDRIJVEN EN ONLINE MARKETING

Als u een bouwbedrijf heeft en online ook goed vindbaar wilt zijn weet u misschien niet waar te beginnen.. Wij hebben voor de bouwsector een online marketing strategie die voor ieder bouwbedrijf tot een grote stijging in online aanvragen kan leiden. Uiteraard zijn geen 2 bedrijven hetzelfde dus zal de aanpak en uitvoering verschillen per bedrijf. Een goede online marketing aanpak voor de bouwsector bevat tenminste de volgende componenten:

  1. Een website, geoptimaliseerd voor conversie
  2. Geoptimaliseerde website teksten
  3. Zoekmachine Optimalisatie
  4. Google AdWords campagne(s)
  5. Social Media zoals Facebook en Instagram
  6. Recencies
  7. Gemakkelijk offertes aanvragen via de site
  8. Video

Geen zorgen wij nemen uw gehele internetmarketing uit handen!

Zo kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Wij helpen u graag met de online marketing voor uw bouwbedrijf. Ook geschikt voor kleinere bedrijven en ZZP’ers. Schilders, stucadoors, tegelbedrijven en ga zo maar door, online marketing brengt grote voordelen met zich mee voor de gehele bouwsector.

online marketing voor bouwbedrijven
NEDERLAND BOUWT WEER

Wij werken graag met bedrijven in de bouwsector. Er liggen veel kansen voor het oprapen met online marketing voor alle type bouwbedrijven en Nederland is weer volop aan het bouwen en verbouwen. Hoe langer u wacht om online aan de slag te gaan hoe meer potentiële klanten u laat liggen. Kunt u nog meer klussen aan? Zet dan in op online marketing, er zal een wereld voor u open gaan!

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Comments

comments