ONLINE MARKETING VOOR RIJSCHOLEN

Omdat er voor rijscholen zo veel concurrentie is die zich allemaal richten op dezelfde doelgroep is het zaak dat u zich met uw bedrijf onderscheidt. Online marketing gaat daar een steeds belangrijkere rol in spelen. Omdat SEO technieken langere tijd in beslag kunnen nemen raden wij voor rijscholen naast SEO optimalisatie ook een combinatie van andere online marketing tools aan. Een goede online marketing campagne hoeft niet duur te zijn. Wij doen u graag een voorstel op maat dat aansluit op uw budget en een zo hoog mogelijk rendement oplevert voor dat beschikbare budget.

Wij begrijpen dat u het al druk genoeg heeft als ondernemer, wij nemen graag uw complete online marketing uit handen. Neem gerust contact op, we hebben full service online marketing oplossingen voor ieder budget.

Wij helpen u graag met de online marketing voor uw rijschool. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

online marketing voor rijscholen
MEER KLANTEN VOOR UW RIJSCHOOL

Vanwege het stijgende aantal rijscholen is het belangrijk dat uw online aanwezigheid klopt en dat uw website goed in elkaar zit. Uw klanten bekijken waarschijnlijk meerdere websites voordat zij beslissen, daarom is het belangrijk meteen een goede indruk achter te laten. Een goede online marketing campagne voor rijscholen bevat tenminste de volgende componenten:

 1. Een goed werkende website
 2. De juiste kleuren op uw website (denk aan uw doelgroep)
 3. Een snelle website
 4. Een duidelijke uitleg op uw website van hoe u te werk gaat, vooral jongeren zullen uw website gebruiken, houd daar dus rekening mee
 5. Recensies zijn heel belangrijk!
 6. Levert u naast rijlessen ook andere diensten? Zorg dan dat deze diensten ook voldoende belicht worden
 7. Geeft u een gratis proefles? Ook dit kan het contact opnemen laagdrempeliger maken voor uw website bezoekers
 8. Een korte introductievideo op uw landingpage (bijvoorbeeld van een les) zorgt vaak voor meer conversies
 9. Social Media (instagram, Facebook)
 10. SEO optimalisatie
 11. Zeer gerichte AdWords campagnes om direct vindbaar te zijn op Google

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Comments

comments