Tandartsen en Online Marketing

Voor tandartspraktijken is het zeer interessant om te investeren in online marketing. Maandelijks zoeken duizenden mensen naar een nieuwe tandarts of een tandarts met een bepaald specialisme. Het leeuwendeel van de mensen gebruikt hier Google voor, hier moeten we dus handig gebruik van maken. Veel tandartsen doen dit nog te weinig en juist daarom liggen er voor u nog hele goede kansen voor het oprapen door slim gebruik te maken van online marketing. Wij laten u graag kennis maken met online marketing.

Meer Klanten voor Tandartsen

Naast uw eigen bestaande netwerk van klanten en mond-tot-mond reclame is er nog een grote groep mensen die nog nooit van u gehoord hebben en op zoek zijn naar een tandarts. Om die zoekenden te bereiken hebben we Google nodig. Om te zoeken op het internet wordt in 99% van de gevallen gebruik gemaakt van Google. Het is bewezen dat het grootste deel van de mensen in de meeste gevallen zal kiezen voor een van de vermeldingen op de eerste helft van de eerste pagina van Google! Om op die plekken te komen te staan met uw advertenties wordt gebruik gemaakt van Google AdWords. Wat voor uw praktijk de beste strategie is met het hoogste rendement hangt van uw praktijk en wensen en doelstellingen af en bespreken wij graag tijdens een kennismaking.

Social Media en uw Tandartsenpraktijk

Ook social media biedt voor tandartspraktijken leuke mogelijkheden voor wat betreft internetmarketing, denk hierbij aan een Facebook account en voor tandartsen ook zeker een actieve Instagram account. Gaat u graag nog een stapje verder dan de concurrentie dan kunt u ook denken aan een YouTube kanaal waar u video’s post. Wij helpen u met creatieve ideëen, content en uitvoering om uw social media accounts interessant te houden.
Tandartsenpraktijk: Het Bouwen van de Website

Als uw website bezoekers eenmaal via Google AdWords, social media of organisch op de website van uw tandartsenpraktijk belanden is het belangrijk dat u ze met uw website weet vast te houden.

Hoe zorgt u ervoor dat bezoekers op uw website blijven en contact met uw praktijk opnemen?

Enkele ingrediënten voor een goede wesbite voor tandartsen:

 1. Laadsnelheid is zeer belangrijk
 2. Gebruiksgemak
 3. 100% Responsive
 4. SSL certificering!
 5. Een duidelijke omschrijving van uw diensten
 6. Sitemap
 7. Google Analytics
 8. Recensies zijn erg belangrijk!
 9. Een blog kan ervoor zorgen dat u stijgt in de organische zoekresultaten (SEO) en dat bezoekers langer op uw website blijven
 10. Kwalitatieve foto’s van uw praktijk
 11. Kwalitatieve foto’s van uw team
 12. Een duidelijke map
 13. Contactgegevens prominent aanwezig
 14. Specialisaties van uw tandartsenpraktijk
 15. In grotere steden kan een meertalige website handig zijn om nog meer mensen te bereiken

Geen zorgen wij nemen uw volledige online marketing uit handen!

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Comments

comments