Onze Diensten

Webdesign

Wij werken dagelijks met volle inzet om de mooiste en beste websites voor onze klanten te bouwen. Een goede website ziet er niet alleen uit maar zorgt ook voor extra omzet.

Google Ads (voorheen Google AdWords)

Google Ads zijn voor veel bedrijven dé manier om aan nieuwe klanten te komen. Met Google Ads sta je driect bovenaan Google wanneer mensen je naar je diensten zoeken, je betaalt hiervoor aan Google een bedrag per klik.

Website restyling

Eén van onze favoriete werkzaamheden is het restylen en verbeteren van bestaande websites. Vaak kunnen een paar aanpassingen aan je site al een groot verschil in sales/aanvragen teweegbrengen.
 
 

Remarketing

Remarketing is één van de meest krachtige tools in online marketing. Met remarketing kun je mensen die eerder op je website zijn geweest targeten om ze zo terug naar je site/aanbod te krijgen. Hoe vaker iemand je voorbij ziet komen en je website bezoekt, hoe groter de kans dat dit een klant wordt.

SEO

Met onze uitvoerig getestte methodes en strategieën helpen wij je om je website goed vindbaar te maken op je belangrijkste zoekwoorden. Het doel is om op pagina 1 van Google terecht te komen, daar wordt het geld verdiend.

Webhosting en domeinregistratie

Wij maken voor webhosting gebruik van dé beste servers van Nederland. Bij ons zijn je websites en domeinen vertrouwd gehost op supersnelle servers tegen lage kosten.

Facebook Advertising

Adverteren op Facebook is goedkoop, volledig meetbaar, zeer gericht te targeten en werkt voor vrijwel ieder type bedrijf. Of je nu verkoopt aan particulieren of aan andere bedrijven, met de juiste strategie helpen we je ze te bereiken.

Virus en Malware verwijderen

Problemen met je website door een virus of Malware? Geen zorgen, wij verwijderen binnen een dag de boosdoener en stellen je website veilig.