ONZE WERKZAAMHEDEN VOOR SALESQ

SalesQ is een professioneel callcenter in Haarlem. SalesQ kwam bij ons terecht omdat zij graag meer leads wilden genereren via het internet. Wij zijn begonnen met het bespreken van de specifieke wensen en doelen die SalesQ wilde behalen. Toen de wensen eenmaal duidelijk waren zijn wij een actieplan gaan opstellen.

We zijn begonnen met het bouwen van een sterke Google AdWords campagne met relevante zoekwoorden voor SalesQ en pakkende advertenties om verkeer naar de site te trekken.

Alle verkeer naar de website hebben wij sinds dag 1 geanalyseerd met Google Analytics. Dankzij de data die wij vervolgens uit Google Analytics halen weten wij precies hoe bezoekers zich op de website gedragen:

 1. Hoe lang bevindt men zich op de site?
 2. Via welke weg komt men binnen op de site?
 3. Op welke pagina verlaten bezoekers de site het meest?
 4. Welke pagina houdt bezoekers het langst vast?
 5. Welke route legt men af op de site?

Aan de hand van deze data wisten wij dat er bepaalde pagina’s van de website geoptimaliseerd moesten worden en andere pagina’s konden zelfs volledig van de site verwijderd worden.

REMARKETING VOOR SALESQ

Nadat wij eenmaal een dagelijkse constante stroom van relevante traffic naar de site hadden gegenereerd zijn wij ook Google AdWords Remarketing in gaan zetten voor SalesQ. Iedere bezoeker die de site van SalesQ bezoekt krijgt een zogenaamd “cookie” in de browser geplaatst waardoor wij 30 dagen lang de advertenties van SalesQ aan die bezoeker kunnen vertonen, cookies werken goed om personen die eerder de website hebben bezocht terug te krijgen op de website.

Dit is een voorbeeld van zo’n advertentiebanner die wij voor SalesQ hebben ontworpen:

RESULTATEN VOOR SALESQ

Inmiddels is het grootste deel van de website geoptimailseerd en genereren wij wekelijks meerdere bruikbare leads voor SalesQ. Al is een website nooit helemaal af komt de website van SalesQ al heel dichtbij een perfect Leadgeneration System.

ONZE DIENSTEN VOOR SALESQ IN HET KORT

 • Leadgeneratie
 • Google AdWords Zoeknetwerk
 • Google AdWords Remarketing
 • Graphic Design
 • Website Optimalisatie
 • Conversie Optimalisatie