YOUNGBOYZ TEAM

Een team van ervaren, gedreven, resultaatgerichte specialisten met 100% laserfocus werkt met passie aan de optimalisatie van jouw website.

Volledige ontzorging

Bij ons kun je met een gerust hart je SEO opdracht neerleggen. Wij kunnen je adviseren en ondersteunen óf de volledige SEO optimalisatie uit handen nemen.

eerlijke tarieven

Bij ons betaal je nooit teveel voor SEO werkzaamheden. We checken vrijblijvend je website en doen je een voorstel op maat en voeren het uit als je dat wil.

“Price is what you pay. Value is what you get.” Warren Buffett

meer bezoekers dankzij seo

“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people.” Steve Jobs

SEO of zoekmachineoptimalisatie is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe factoren om het bezoek naar de website op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen.

Het MKB in Nederland lijkt volgens recent onderzoek wel erg veel online kansen te laten liggen. Youngboyz is gespecialiseerd in SEO en dan met name voor deze bedrijven in het MKB. Zoek jij een SEO expert voor langere termijn die jouw website hoog in google krijgt, kennis deelt en praktisch schakelt? Youngboyz in Haarlem!

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is de gekoesterde droom van elke website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van je website. Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan je website. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoekthema’s zullen stijgen en dit resulteert in meer relevante

Google - Aantal gebruikers
Bing - Aantal gebruikers
Yahoo - Aantal gebruikers

Youngboyz heeft ons geholpen met de website te optimaliseren en beheert onze Google Ads campagnes waardoor we nu een stuk beter vindbaar zijn en ook meer leads genereren via de website. Fijne samenwerking met Melvin.

P. BeermanDirecteur SalesQ

Youngboyz adviseert en ondersteunt ons in de SEO optimalisatie van onze website en zorgt dat we een constante stroom van offerte aanvragen genereren via Google Ads.

J. StoopDirecteur Stoop Catering Events

We werken al met Youngboyz samen sinds dag 1 van ons bedrijf en met hun hulp zijn we inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf, Youngboyz beheert onze websites en Google campagnes.

M. GhurabaDirecteur De Plintenconcurrent

Contact.

“Always put your money back into your business.” Gary Vaynerchuk

Afspraak maken

We kunnen je bezoeken op een moment dat jou uitkomt.

Belafspraak maken

We bellen je terug op een moment dat jou uitkomt.

Contactformulier

Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.