SEO » Youngboyz - Webdesign en Google specialist
 

GOOGLE VINDBAARHEID VERBETEREN

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Google is aantoonbaar dé meest waardevolle bron van verkeer naar je website. Dat is omdat mensen die via Google iets zoeken, actief op zoek zijn naar een dienst of product en dus in de “koopmodus” zijn. Jouw website moet geoptimaliseerd worden voor de zoekmachine. Alleen op deze manier kun je rekenen op een goede Google ranking. Hoe is de vindbaarheid, wat zijn de sterke punten en waar is er ruimte voor verbetering? Wij checken het voor je en bedenken een goede plan van aanpak. Een SEO campagne bestaat in grote lijnen uit het verbeteren van de techniek van je website, verbeteren van de inhoud van je website en het zorgen voor backlinks. Als alles in orde is moet je website opnieuw “gekeurd” worden door Google, wij regelen alles maak je geen zorgen. Hoe lang het duurt voordat een SEO campagne de gewenste resultaten heeft opgeleverd heeft alles te maken met de concurrentie in jouw branche, en dan met name het niveau van die concurrentie. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SEO werkt!

Jouw succes is onze missie
1
Wat levert goede SEO jou op?

Goede SEO optimalisatie van jouw website zorgt ervoor dat als iemand iets zoekt op Google dat jij aanbiedt, dat jouw website dan tussen de zoekresultaten staat. Hoe meer bezoekers via Google op je website komen hoe meer kansen jij hebt. Bezoekers die jouw website vinden via Google zijn de meest waardevolle bezoekers die je op je website kunt krijgen omdat zij actief op zoek zijn.

2
Heb je technische kennis nodig?

Je hebt absoluut geen technische kennis nodig, wij regelen alles voor je.

3
Hoeveel kost SEO?

Iedere website en ieder zoekwoord vereist andere handelingen. We checken je website en vindbaarheid, vertellen je wat wij denken dat er moet gebeuren, wat we voor je kunnen betekenen, hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben en hoeveel dat precies gaat kosten. In ieder geval weet je van te voren exact hoeveel de investering zal zijn. SEO kost tijd en is een investering voor de langere termijn.

Een kennismaking kan in persoon maar ook op afstand!

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.

SAMENWERKEN?info@youngboyz.nl

KANTOORTIJDEN
Ma - Zat 8.00 - 18.00
Zondag gesloten
LOCATIE
Waarderweg 19, Haarlem
2031 BN
WHATSAPP
06-14925099
24/7 bereikbaar
info@youngboyz.nl

BoldThemes, 2019 © All Rights Reserved