SEO

We zorgen dat je goed vindbaar wordt op Google!

SEO optimalisatie

Meer bezoekers naar je website met SEO? Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website én meer leads.

Linkbuilding

Linkbuilden is een belangrijk onderdeel van off-site SEO. Links vanaf kwalitatief goede en relevante sites zorgen voor een positieve waardering van jouw website. Wij vinden de beste en meeste relavante sites en plaatsen jouw links.

SEO teksten

Voor het opstellen van alle SEO teksten maken wij gebruik van onze vaste en zeer ervaren copywriter Femke. Wij kunnen je website teksten leveren over vrijwel ieder onderwerp. Vertel ons de ingrediënten, schrijfstijl en het onderwerp van de tekst en wij regelen het.

Garanties

Wij kunnen SEO resultaten leveren met garantie! Bij start van onze werkzaamheden ontvang je van ons onze beloftes zwart op wit. Lukt het ons niet om binnen de afgesproken termijnen de afgesproken resultaten te behalen, dan krijg je je geld direct terug. Vraag om een offerte.

Krijg meer gratis bezoekers naar je website en voorkom dat je gaat dalen in Google door niet dezelfde fouten te maken als 70% van de ondernemers.