Follow us

vindbaarheid op google + -

Waarom is het zo belangrijk om goed vindbaar te zijn op Google? Omdat mensen die precies op zoek zijn naar wat u aanbiedt, u moeten kunnen vinden. Als u hoog op pagina 1 van Google staat betekent dat veel gratis extra bezoekers op uw website. “Niemand” kijkt op pagina 2 van Google. Het is belangrijk om uit te zoeken wat voor uw bedrijf goede zoekwoorden zijn en daar met slim om in te spelen. Dat is waar het om draait bij SEO.

seo optimalisatie + -

Door uw website voor Google te optimaliseren zorgen wij voor hogere posities. Eerst bekijken we grondig uw website en aan de hand van wat we ontdekken zullen we u een strategie voorleggen. Gaat u akkoord met ons voorstel dan gaan we meteen voor u aan de slag. Alles wat we voor u doen en de resultaten daarvan kunt u op ieder moment inzien in ons eigen systeem. Geen excuses, maar goede resultaten die de tand des tijds doorstaan.

seo moeilijkheidsgraad + -

De moeilijkheidsgraad van een SEO-campagne hangt onder andere af van het niveau van de concurrentie. Wij benaderen SEO als een strijd; we beoordelen het terrein, brengen de concurrentie in kaart en werken een strategie uit die de concurrentie achter zal laten.

seo strategie + -

We vertrouwen niet op een bepaalde tactiek om uw website hoger in Google te krijgen. In plaats daarvan is onze strategie juist om een breed scala aan tactieken te gebruiken, specifiek voor uw website, want iedere SEO campagne is weer anders.

onze 90 dagen seo garantie + -

Verspil geen tijd met beloften, wij garanderen resultaten. Wij krijgen uw website binnen 90 dagen op pagina één van Google. Lukt het ons niet, dan krijgt u uw geld terug. Als we van te voren denken dat het met uw website of budget te moeilijk gaat worden zullen we u dit altijd vooraf laten weten.

UW HUIDIGE SEO ANALYSEREN

De eerste stap is het kijken hoe uw website er op dit moment voor staat en hoe de vindbaarheid op Google is. Als we dat weten hebben we de sterke punten en zwakheden in kaart en hebben we een goed beeld van wat er moet gebeuren. Stuur ons een bericht en vermeld in dat bericht uw website link. Laten we starten!

SEO PLAN VAN AANPAK MAKEN_

SEO klinkt complex maar wij delen het in in 3 onderdelen:

  1. De technische staat van uw website
  2. De content op uw website
  3. De “autoriteit” van uw website

Wij zorgen voor een strategie om deze onderdelen te optimaliseren.

SEO PLAN UITVOEREN_

Met uw toestemming gaan we aan de slag met uw SEO campagne. We gaan strategisch te werk om het beste resultaat te behalen. Eerst maken we uw website téchnisch volledig SEO en daarna volgt de rest. Bij alles wat we doen houden we u continu op de hoogte. Tussendoor doen we tests om de tussentijdse resultaten te meten. Uw website is bij ons in goede handen, vraag het onze tevreden klanten.

ALLES TE VOLGEN VIA UW EIGEN DASHBOARD_

Als klant van Youngboyz krijgt u toegang tot uw eigen dashboard (Youngboyz CRM) waar wij u steeds op de hoogte houden van wat de status is van onze werkzaamheden aan uw SEO, wat de volgende stappen zijn en wat de tussentijdse resultaten zijn.

d

Analyseren

De eerste stap is het analyseren van de huidige situatie.

j

Optimaliseren

De tweede stap is het aanpakken van alle actiepunten.

;

Opnieuw indexeren

De derde stap is het opnieuw laten indexeren van de website.

s

Repeat

De vierde stap is het meten van de resultaten en het bepalen van een vervolg strategie

01

Situatie Beoordelen

We beginnen met het beoordelen van de structuur en techniek van uw website, het aantal pagina's, indexatie gedrag en link portfolio en voeren een grondige concurrentie analyse uit.

02

Strategie bepalen

We ontwerpen zorgvuldig een SEO strategie die de zwakke punten van uw concurrenten blootlegt, de kloof tussen u en de concurrentie dicht en vervolgens de concurrentie achterlaat. Dit doen we met een scala aan SEO technieken.

03

De uitvoering

Zoals ze zeggen, ``een idee zonder uitvoering is een droom``. Dus verspillen we geen tijd en zetten we de kennis en manuren in die nodig zijn om fenomenale resultaten voor u te behalen.

snel beter vindbaar worden op google? Neem contact op!

"Play by the rules, but be ferocious."

- Phil Knight -

"Stop focusing on dumb shit. Don’t be afraid to break things. Don’t be romantic. Don’t take the time to breathe. Don’t aim for perfect. And whatever you do, keep moving. Reread this a few times . . ."

- Gary Vaynerchuck -

"Beware the investment activity that produces applause; the great moves are usually greeted by yawns."

- Warren Buffett -

Wij maken nieuwe websites, optimaliseren uw bestaande website en zorgen voor een pagina 1 positie op Google.

Contact opnemen

Heeft u online plannen? We komen graag met u in contact! Klik op de Youngboyz banner.