zoekmachine optimalisatie (seo)

Misschien heb je er al eens over nagedacht hoe de website beter vindbaar kan worden in zoekmachines. Om dit zelf voor elkaar te krijgen is tijd en actuele SEO kennis nodig. Heb je hier zelf de tijd of kennis niet voor, overweeg dan om je SEO volledig of gedeeltelijk uit te besteden aan Youngboyz in Haarlem.

Bij SEO of Zoekmachine Optimalisatie draait alles om de optimale vindbaarheid van jouw website. We zien dat veel ondernemers na het lanceren van hun website te weinig tijd besteden aan het beter vindbaar maken van hun website. Het is te vergelijken met een winkel openen maar aan niemand vertellenwaar die is. Een goede SEO strategie zorgt ervoor dat jouw website beter wordt gevonden op het internet. Wij tillen je SEO gegarandeerd naar een hoger niveau.

SEO ANALYSE

We beginnen met een een uitgebreide SEO analyse. We analyseren de website structuur, laadsnelheid, we controleren de website op gebruik van (de juiste) tags, sitemap check, kijken wat voor backlinks er zijn, doen een concurrentie analyse en bekijken hoe goed je huidige vindbaarheid is. Meten is weten!

WEBSITE OPTIMALISATIE

Na de SEO analyse hebben we een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en kunnen we een plan van aanpak maken. De eerste stap is vaak het optimaliseren van alle onderdelen van de website zelf die beter kunnen. Een goede SEO score is afhankelijk van vele factoren, een goed ingerichte website die makkelijk door Google te herkennen is is hier een essentieel onderdeel van.

seo offerte

onze klanten

 

waarom bedrijven graag met ons samenwerken?

ja, ik wil actie!

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

We zijn zeer tevreden over de diensten van Youngboyz. Behalve betrouwbaar zijn ze ook heel flexibel met aanpassingen en oplossingen. En ze denken mee aan de kosten. Dus al met al een fijne samenwerking.

Jimmy / MyCab Haarlem

Ik doe nu ongeveer een klein jaar zaken met Melvin van Youngboyz. Ik ben echt heel tevreden. Hij heeft een nieuwe website voor ons gemaakt en doet onze Social Media. Hij is eerlijk betrouwbaar en komt na wat hij beloofd. En ook belangrijk hij is snel.

Angela / Medisch Lasercentrum Haarlem

Snelle en professionele service. Inmiddels 2 webshops laten bouwen door Youngboyz. Nogmaals bedankt voor de goede samenwerking.

Marvin / Rockz Muscle

Duidelijke samenwerking en goed geluisterd naar onze wensen. Ook achteraf nog aanpassingen waren geen probleem. Keep up the good work.

Boris / Bonne Chance Music

Ik werk met Youngboyz al vanaf het begin, Uitstekende service en betrouwbaar, Ik ben zeer en zeer tevreden. Ga zo door.

Vijay / VJ-Style

Fijne samenwerking met Melvin van Youngboyz. Hij is snel en betrouwbaar en komt proactief met adviezen. Heeft kennis van zaken en verbetert onze online zichtbaarheid.

Pepijn / SalesQ

BEKIJK ONS PORTFOLIO!!