Online marketing voor TAXI ondernemers

Wij kunnen zorgen voor een goede website, top SEO resultaten en pakkende Google- en Facebook Ads

Webdesign

Omdat de taxi business een snelle en zeer competitieve business is is het voor taxibedrijven belangrijk om een goede snelle, gemakkelijke website te hebben die het gemakkelijk maakt om een reservering te plaatsen, een mail te versturen of telefonisch contact op te nemen. Een website die mobiel responsive is is hierin een absolute must! Wij bouwen 100% Responsive websites die voldoen aan alle eisen en die bezoekers overtuigen om jouw bedrijf te bellen.

SEO - Google vindbaarheid

De meest succesvolle en snelstgroeiende taxibedrijven zijn bedrijven die hoog in Google staan. Het is belangrijk om tenminste op pagina 1 te staan wanneer iemand op zoek is naar een taxibedrijf. Rijd je taxibedrijf het liefst bijvoorbeeld Rotterdam-Schiphol ritten, dan is het belangrijk om hoog in Google te staan wanneer iemand zoekt naar “taxi Rotterdam naar Schiphol”. Wij helpen je dit te verwezenlijken door je website SEO te optimaliseren voor goede stabiele resultaten.

Google Ads (voorheen Google AdWords)

De meeste taxibedrijven maken naast SEO ook gebruik van Google Ads, Google Ads maken het mogelijk om tegen betaling aan Google per klik direct op de eerste pagina van de Google zoekresultaten te staan. Google Ads is voor taxibedrijven al interessant vanaf een budget vanaf €15 per dag afhankelijk van de regio. Wij zijn Google Ads gecertificeerd, beheren je Google Ads account en zorgen voor zoveel mogelijk reservering tegen zo laag mogelijke kosten.

Facebook advertenties

Voor een lokaal taxibedrijf weten wij uit ervaring dat Facebook advertenties erg goed werken voor naamsbekendheid. Ook zijn Facebook advertenties relatief goedkoop, kunnen doelgroepen zelf gekozen worden, en is het bereik groot. Voor Facebook advertenties voor taxibedrijven raden wij een min. dagelijks budget van €5 aan. Wij beheren je Facebook account voor je voor een zo groot mogelijk bereik en ontwerpen ook de content voor Facebook.

Binnen 2 weken een succesvolle website laten maken? We bouwen je droomsite en zorgen dat je een website en online aanwezigheid hebt waar je trots op kunt zijn.