Je hebt jachten, en je hebt Feadships » Youngboyz - Webdesign en Google specialist
 

Vakmanschap23 juli, 2020by admin0Je hebt jachten, en je hebt Feadships

Moonrise-copyright-Feadship_0062_1faaf728aab9b4849bc098fa7c68f726

Feadship, gevestigd in Nederland en al een begrip sinds 1849, wordt erkend als wereldleider op het gebied van custom superjachten. Omdat elke nieuwe Feadship het beste is dat ze ooit hebben gebouwd, zetten alle boten in hun vloot een nieuwe standaard op het gebied van vakmanschap, design, engineering en bouw. Het is wat Feadship zelf het niet aflatende streven naar perfectie noemt.

MOONRISE – 2020

Met de lancering van de 99,95 meter lange Moonrise, het langste superjacht dat tot nu toe in Nederland is gebouwd, is een nieuwe ster geboren in het Feadship firmament. Onthuld door de Feadship werf in Makkum, beschikt ze over strakke sensuele lijnen met een modern mannelijk profiel. Een breed scala aan elegante details, lange rompramen en een glorieuze grijze romp dragen bij aan de elegantie van het ontwerp van Studio De Voogt.

Naast haar imposante lengte heeft Moonrise een zeer indrukwekkend volume dankzij een breedte van 15,50 meter. Dit heeft geleid tot een aantal fantastische binnenruimtes voor zestien mensen in acht hutten. Er zijn ook uitzonderlijk high-end bemanningsaccommodaties voor maximaal 32 bemanningsleden, die baden in natuurlijk licht en ontworpen zijn om een premium standaard te garanderen voor degenen die op het jacht wonen en werken. Zowel gasten als medewerkers zullen profiteren van de enorme inspanning die wordt besteed aan het uitzonderlijk rustig houden van Moonrise, waardoor zelfs Feadship’s legendarische normen van lawaai en trillingsdemping worden overtroffen.

https://www.feadship.nl/fleet/moonrise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SAMENWERKEN?info@youngboyz.nl

KANTOORTIJDEN
Ma - Zat 8.00 - 18.00
Zondag gesloten
LOCATIE
Waarderweg 19, Haarlem
2031 BN
WHATSAPP
06-14925099
24/7 bereikbaar
info@youngboyz.nl

BoldThemes, 2019 © All Rights Reserved