Webdevelopment

Onze websites zorgen voor omzet

Onze core business is het maken van goede sites waar over na is gedacht en die onze klanten geld opleveren. Dit doen we door in de websites die wij bouwen voor onze klanten een stukje psychologie mee te nemen. Het doel van je website is om de bezoeker een bepaalde actie uit te laten voeren of contact met je op te nemen, en hoe je iemand zo ver krijgt, daar moet over nagedacht worden. We denken met je mee over de beste indeling, helpen je bij de keuze van het beste design, adviseren je over kleurkeuzes, helpen je aan goede website teksten, zorgen voor een website die bezoekers graag gebruiken en zorgen dat alles professioneel en perfect in elkaar zit.

WEBSITE BESPREKEN

Google Ads

Alles uit je budget halen

Google Ads is een tool die voor jouw bedrijf heel erg waardevol zal zijn als je het goed gebruikt. Met Google Ads kun je letterlijk “klanten kopen”. Je kunt bezoekers op je website krijgen die NU op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Dus als jij een top website hebt om die bezoekers op te vangen is er een grote kans dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Wat veel ondernemers afschrikt is het betalen per klik aan Google. Maar wat is €100 aan kliks als daar een klant uit komt die op jaarbasis €5000 bij je besteedt. Als Youngboyz jouw Google Ads beheert zorgen we voor zo laag mogelijke kosten per klik, zo veel mogelijk sales, zorgen we voor het hoogste rendement en ontvang je wekelijks/maandelijks een rapportage.

HELP MIJ MET GOOGLE ADS

SEO

Wij zorgen dat je op pagina 1 komt

SEO is zoekmachine optimalisatie, oftewel je website zo aantrekkelijk en interessant mogelijk maken voor Google en voor bezoekers dat je zo hoog mogelijk op de zoekpagina’s van Google komt. Hoe hoger je in de zoekresultaten op Google komt, hoe maar bezoekers je op je website krijgt. Hoe meer bezoekers je op je website krijgt, hoe meer omzet je kan maken. SEO is niet gemakkelijk en snel maar is een lange termijn strategie. Door continu te werken aan je website (techniek en inhoud) en continu te blijven verbeteren zul je een hoge stabiele positie op Google veroveren. Wij helpen je met de beste strategie en uitvoering en zorgen dat je stijgt op Google.

VINDBAARHEID OP GOOGLE VERBETEREN

Automatisering

Technologie in je voordeel gebruiken

Automatisering klinkt heel ingewikkeld of als iets dat alleen grote bedrijven doen, maar dat is het niet. Ook jouw bedrijf kan bepaalde processen heel goed automatiseren, veel tijd besparen en zelfs meer werk binnenhalen door automatisering. Bij automatisering ga je bepaalde taken die veel tijd in beslag nemen of die je vaak moet herhalen laten uitvoeren door systemen. Denk aan een systeem dat iedere maand een brochure stuurt naar al je klanten, een systeem dat alle restaurants in Amsterdam een mailtje stuurt, een systeem dat automatisch offertes verstuurt die worden aangevraagd op je website, een systeem waarbij je klanten zelf een datum kunnen selecteren en boeken in je agenda, een systeem dat automatisch vragen beantwoord van klanten, een factuursysteem dat je klanten automatisch iedere maand factureert en ga zo maar door. Wat voor probleem je ook tegenaan loopt wij hebben een oplossing voor je.

AUTOMATISERING BESPREKEN

Heb je een opdracht voor ons?

Jouw online succes is onze missie!