Webdesign Agency

Wensen bespreken

We bespreken je wensen, ideeën en eisen die je hebt ten aanzien van de website. Wat is het doel van de website, wat is de doelgroep, welke websites spreken je aan, welke juist niet, welk beeld heb je voor ogen? Geen tijd om af te spreken? Met Skype, WhatsApp, telefoon of e-mail komen we er wel.

Wij starten met de bouw

Als wij een beeld hebben van je wensen en verwachtingen gaan we aan de slag. Binnen 2 weken maken we je website met een waanzinnig design, krachtig CMS en optimale vindbaarheid. We denken met je mee en regelen alles voor je, je hebt geen technische of design kennis nodig.

Tussentijds contact

Tijdens het bouwen van de website houden we je op de hoogte van de vordering en zullen er meerdere contact momenten zijn. Tijdens deze fase is er voldoende gelegenheid om kleine puntjes in de website te laten veranderen.

Oplevering

Nadat je de website hebt goedgekeurd is het tijd geworden voor de oplevering. Je ontvangt van ons als extra service een video en marketing materiaal dat je kunt gebruiken om je nieuwe website in je eigen netwerk te promoten.

Binnen 2 weken een succesvolle website laten maken? We bouwen je droomsite en zorgen dat je een website hebt waar je trots op kunt zijn.