Follow us

een wordpress website + -

Wilt u een bestaande website naar een hoger niveau tillen? Of wilt u juist professioneel van start gaan met een nieuwe website? In beide gevallen is WordPress het beste CMS. WordPress laat ons tegen relatief lage kosten uw website bouwen en onderhouden. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte CMS ter wereld.

uw website wensen + -

Op basis van uw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. U kunt bij ons terecht voor al uw website wensen. Van het toevoegen van een losse pagina aan uw website tot het volledig op maat ontwikkelen van een nieuwe website.

Uw website & automatisering + -

We transformeren uw website in een high-performance marketing machine die leads genereert, contact onderhoudt en omzet genereert op de automatische piloot.

Geen doorsnee website + -

We leggen de focus op de data en gebruikerservaring, met als primaire doel het converteren van uw bezoekers naar kopers. Onze websites zullen een goede pasvorm voor u zijn als u meer leads wil genereren.

d

100% responsive

Alle sites die we bouwen zijn natuurlijk 100% geschikt voor ieder scherm

j

vakmannen

Grote projecten en kleine projecten, wij zijn gek op beiden

;

gebruiksvriendelijk

Websites die door uw bezoekers als prettig worden ervaren

s

weinig onderhoud

Websites die door ``clean coding`` weinig onderhoud nodig hebben

01

uw wensen bespreken

Vertel ons uw wensen en eisen voor uw website. Door onze ervaring hebben we vaak aan een half woord genoeg en we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

02

Een voorstel doen

Als we uw wensen en eisen weten doen we u zo snel mogelijk een voorstel op maat dat u niet kúnt weigeren. Heeft u een elders een beter voorstel gekregen? Laat het ons weten.

03

Aan de slag
gaan

U bent akkoord met ons voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag met uw website. Tijdens de ontwikkeling houden we u steeds op de hoogte.

Weten hoe we uw website kunen maken of verbeteren? Contact us!

CHECK MIJN WEBSITE EN VINDBAARHEID_

f

Een écht goede website laten maken?

In de digitale wereld van vandaag is uw website een online ``platform`` voor uw bedrijf geworden en als het goed wordt gedaan, verhoogt het de prestaties van al uw marketingkanalen. Vandaar dat het geen zin heeft om het in de handen van de eerste de beste webdesigner te laten die uw website zo goedkoop mogelijk in elkaar zet. Laat uw website bouwen door digitale specialisten die ervoor zorgen dat uw bezoekers uw klanten worden en uw bedrijf kan doorgroeien.</p> <p>Simpel gezegd, als uw website meer van uw leads converteert naar betalende klanten dan die van de concurrenten, kunt u zich veroorloven om meer geld uit te geven aan marketing en het aantrekken van weer meer potentiële klanten dan zij.</p> <p>Dit stelt u in staat om meer aandacht te krijgen, meer verkeer en het verwerven van klanten verloopt goedkoper en sneller dan uw concurrenten, uiteindelijk helpt dit u om meermarktaandeel te veroveren terwijl uw concurrentie paniek achterblijven.

"Play by the rules, but be ferocious."

- Phil Knight -

"Stop focusing on dumb shit. Don’t be afraid to break things. Don’t be romantic. Don’t take the time to breathe. Don’t aim for perfect. And whatever you do, keep moving. Reread this a few times . . ."

- Gary Vaynerchuck -

"Beware the investment activity that produces applause; the great moves are usually greeted by yawns."

- Warren Buffett -

DON’T BE SHY, SAY HELLO!

Haarlem Dpt.

Bel ons

Wij ontwikkelen volledig nieuwe websites en optimaliseren uw bestaande website.

Naast webdevelopment zorgen we er gegarandeerd voor dat uw website goed vindbaar wordt op Google.