Follow us

uw website naar 2020 + -

Wilt u uw website naar een hoger niveau tillen? Of wilt u fris van start gaan met een volledig nieuwe website? In beide gevallen is WordPress het beste systeem. Met WordPress bouwen we tegen lage kosten uw professionele website en kunnen wij of u zelf uw website gemakkelijk onderhouden of uitbreiden als uw onderneming groeit. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte website systeem ter wereld.

het juiste design kiezen + -

Op basis van uw input en onze ervaring kunnen we u helpen bij het vinden van een design dat perfect bij uw bedrijf past. We zullen u een aantal designs laten zien waarvan wij denken dat ze bij uw wens aansluiten. Heeft u zelf al een goed idee van hoe uw website er uit moet komen te zien dan kunnen we natuurlijk ook precies maken wat u zelf in gedachten heeft. U kunt bij ons terecht voor al uw website wensen. Van het toevoegen van een losse pagina aan uw website tot het volledig op maat ontwikkelen van een nieuwe website.

snelle oplevering + -

Hoe snel we kunnen opleveren ligt aan hoe complex uw opdracht is en hoe groot uw website moet worden. Een simpele website met een aantal informatieve pagina’s en een simpel contactformulier kunnen we al binnen enkele dagen opleveren. Ons doel is om iedere website ongeacht hoe complex die is binnen 3 weken te kunnen opleveren.

Automatisering + -

Wilt u graag voorbereid zijn op de toekomst dan kunnen we processen voor u automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch toevoegen van uw klanten aan uw mailinglijst of het gautomatiseerd versturen van offertes. Voor meer informatie over de mogelijkheden met automatiseren gaan we graag met u in gesprek. Zijn er herhalende processen in uw business die u te veel tijd kosten?

de focus op resultaat + -

We leggen de focus graag op de data en gebruikerservaring, met als primaire doel om van uw website bezoekers een zo hoog mogelijk percentage uw klanten te maken. Onze websites zullen een goede pasvorm voor u zijn als u meer leads wil genereren.

Betaalbare tarieven + -

Bij Youngboyz betaalt u nooit teveel en altijd naar waarde. Klant worden en diensten afnemen van ons moet u dan ook nooit zien als “kosten” maar altijd als een “investering” die zichzelf terug zal gaan betalen. Vertel ons uw budget en wij laten u weten wat we u kunnen aanbieden.

NIEUWE WEBSITES MAKEN_

We bouwen nieuwe volledig nieuwe websites die voldoen aan alle moderne standaarden en alle technologie onder de motorkap hebben die u mag verwachten van een professionele website anno 2020.

BESTAANDE WEBSITES VERBETEREN_

We helpen u om uw bestaande website te upgraden, uitbreiden of aanpassen naar uw wens. Is uw website echter erg oud of moet er erg veel aan gebeuren dan kan het voordeliger en beter zijn om een nieuwe website voor u te maken. Neem even contact met ons op dan bekijken wij de mogelijkheden met uw huidige website.

WEBSITES ONDERHOUDEN_

We laten u nooit aan uw lot over als klant van Youngboyz. We kunnen u helpen met het voordelig onderhouden van uw website. Ook als uw website niet door ons gemaakt is kunt u bij ons terecht voor onderhoud, updates en aanpassingen aan uw website.

d

100% responsive

Alle sites die we bouwen zijn natuurlijk 100% geschikt voor ieder scherm

j

vakmannen

Grote projecten en kleine projecten, wij zijn gek op beiden

;

gebruiksvriendelijk

Websites die door uw bezoekers als prettig worden ervaren

s

weinig onderhoud

Websites die door ``clean coding`` weinig onderhoud nodig hebben

01

uw wensen bespreken

Vertel ons uw wensen en eisen voor uw website. Door onze ervaring hebben we vaak aan een half woord genoeg en we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

02

Een voorstel doen

Als we uw wensen en eisen weten doen we u zo snel mogelijk een voorstel op maat dat u niet kúnt weigeren. Heeft u een elders een beter voorstel gekregen? Laat het ons weten.

03

Aan de slag
gaan

U bent akkoord met ons voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag met uw website. Tijdens de ontwikkeling houden we u steeds op de hoogte.

Weten hoe we uw website kunen maken of verbeteren? Contact us!

"Play by the rules, but be ferocious."

- Phil Knight -

"Stop focusing on dumb shit. Don’t be afraid to break things. Don’t be romantic. Don’t take the time to breathe. Don’t aim for perfect. And whatever you do, keep moving. Reread this a few times . . ."

- Gary Vaynerchuck -

"Beware the investment activity that produces applause; the great moves are usually greeted by yawns."

- Warren Buffett -

Wij maken nieuwe websites, optimaliseren uw bestaande website en zorgen voor een pagina 1 positie op Google.

Contact opnemen

Heeft u online plannen? We komen graag met u in contact! Klik op de Youngboyz banner.