Fashion Webshop Bouwen

Als u een kledingwinkel heeft is het een goed idee om een webshop te laten bouwen. Het brengt vele voordelen met zich mee die het de investering waard maken.

Het design van uw webshop

Wij bouwen graag de webshop voor uw kledingwinkel precies zoals u in gedachten heeft. Heeft u een bekende webshop gezien die u erg mooi vindt? We kunnen uw webshop dezelfde look geven. Denk bijvoorbeeld aan grote bekende merken.

Heeft u zelf geen idee over hoe uw website er uit moet komen te zien dan kunt u het design aan ons over laten. We zullen u dan verschillende designs presenteren waar u uit kunt kiezen. Er komt altijd een mooie webshop die aanlsuit bij uw doelgroep en wensen.

Waarom een webshop voor uw kledingwinkel door ons laten bouwen?:

  1. U bent 24 uur bereikbaar
  2. Extra sales
  3. SSL gecertificeerd
  4. Veilig afrekenen
  5. Voorraadbeheer ingebouwd
  6. Afrekenen via iDEAL of iedere andere gateway
  7. Gemakkelijk nieuwe items toevoegen
  8. Gemakkelijk vindbaar op Google
  9. U kunt belangrijke informatie op uw website kwijt
  10. U bouwt een mailinglist op
 

Een webshop voor uw kledingwinkel?

Wij bouwen graag uw mode webshop, zoals we al voor vele andere kledingwinkels en merken hebben gedaan. Neem even contact met ons op wij hebben een oplossing voor ieder budget.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten bouwen?

Een basis webshop voor een kledingwinkel kan vaak binnen een week al online. Er moet nagedacht worden over de pagina’s, productcategorieën, en welke betaalmiddelen u wilt accepteren (iDEAL, PayPal, AfterPay, Creditcard, Bitcoin).

Zelf gemakkelijk producten invoeren

Wij bouwen de webshop voor uw kledingwinkel het liefst met WordPress. Met WordPress is het voor u heel gemakkelijk om nieuwe items in te voeren, items te verwijderen, items in de sale te zetten of coupons en acties aan te maken.

Zijn er maandelijkse kosten voor een webshop?

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten. Wij raden wel een maandelijkse check-up up aan van uw webshop voor eventuele beschikbare updates en verouderde bestanden. Omdat u met gevoelige gegevens van uw klanten werkt is het aan te raden uw webshop up to date te houden. Uiteraard onderhouden wij uw webshop graag. 

De Mooiste Fashion Webshops

Heeft u een webshop gezien die u mooi vindt? Wij kunnen een soortgelijke webshop voor uw kledingwinkel bouwen.

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Comments

comments