Website laten maken? De juiste agency kiezen!

SEOWebsite laten maken? De juiste agency kiezen!

Website laten maken? De juiste agency kiezen!

DE JUISTE ONLINE AGENCY KIEZEN

U wilt een professionele website laten maken maar ziet door de bomen het bos niet meer? Een website kunt u overal laten maken, maar u wilt een succesvolle website, een website die u extra opdrachten of sales oplevert en waar u langere tijd de vruchten van kunt plukken.

Hoe vindt u het juiste agency om u te helpen met uw online zaken? Wij adviseren om goed na te denken over uw doelen en het ontwikkelen van uw website serieus te nemen. Een website laten maken is veel meer dan het laten ontwerpen dan een visitekaartje. Een goede website houd bezoekers vast, verleidt ze en lijdt bezoekers via een vooraf bedachte route naar het door u gewenste einddoel, een conversie. Een goede website is voorbereid op groei van uw onderneming en is gemakkelijk te koppelen aan andere tools die u in de toekomst zou kunnen gebruiken. Een goede website is gebouwd met vindbaarheid op Google (SEO) in het achterhoofd. Een goede website werkt perfect op ieder type scherm. Een goede website is foutloos gebouwd en bevat alleen maar “clean code”. Een goede website is SSL gecertificeerd.

1 EEN AGENCY DIE VOLDOENDE ERVARING HEEFT

Zorg dat u een agency kiest met voldoende ervaring met het bouwen van websites en alles wat daarbij komt kijken. Vraag uw agency over cases waar ze aan gewerkt hebben om u een beeld te geven van de sterke punten van uw agency. Misschien heeft het agency dat u voor ogen heeft nog geen klanten in uw branche maar komen ze wel met goede ideëen en mogelijkheden en zien zij kansen die u zelf nog niet had gezien.

Wij adviseren om te kiezen voor een agency die u op meerdere punten kan helpen. Laat u uw website bouwen door een webdesigner die geen verstand heeft van SEO en van conversie optimalisatie zal die daar ook geen rekening mee kunnen houden tijdens de ontwikkeling van uw website en gaat u al niet goed van start.

2 EEN AGENCY DIE BEGRIJPT WAAR U HEEN WIL

Een goede agency stelt veel vragen en probeert op die manier goed te begrijpen waar uw bedrijf voor staat, wat u wil bereiken en wat u precies van ze verwacht. Op deze manier kan uw agency u het beste van dienst zijn en krijgen zij meer feeling met uw bedrijf. Hoe beter uw agency weet waar u heen wil hoe beter zij uw website hier op kunnen laten inspelen. Zij kunnen de belangrijkste punten van uw bedrijf duidelijk uitlichten op uw website en kunnen uw website bezoekers in een bepaalde richting sturen op uw website. Ze kunnen werken met bepaalde kleuren lettertypes en taalgebruik die uw doelgroep zal aanspreken. Een eerste telefonische of fysieke kennismaking voordat aan een project begonnen wordt is vaak goed om nader kennis te maken en de verwachtingen te bespreken.

3 EEN AGENCY DIE OOK KAN HELPEN MET VINDBAARHEID

Een mooie en goede website is belangrijk, maar hoe zit dat met de vindbaarheid op Google na oplevering van de website? Informeer of uw agency u ook kan helpen met vindbaarheid en bespreek de mogelijkheden hiervoor. Goede vindbaarheid op Google is meestal niet standaard inbgrepen bij het ontwikkelen van een website en is een vak apart. Zorg ervoor dat u niet straks een hele mooie dure nieuwe website heeft maar die totaal geen bezoekers heeft omdat uw doelgroep u niet kan vinden op Google. Een goede agency adviseert u vooraf al over SEO en houdt hoer rekening mee tijdens de ontwikkeling van uw website. Eenmaal online kan een agency u verder helpen met het uitvoeren van uw SEO strategie.

4 HOEVEEL KOST EEN WEBSITE

Wij vinden dat een website een investering is en altijd extra inkomen moet genereren. Hoeveel een website precies kost ligt aan veel zaken; wat voor functies moet de website hebben, hoeveel pagina’s moet de website hebben, wilt u een custom design of een template gebruiken, moeten er ook teksten opgesteld worden, moeten de website gekoppeld worden aan andere systemen, moet er voor uw eisen extra software aangeschaft worden etc.

Vraag een offerte aan bij het agency dat u voor ogen hebt, vermeld hierin alle relevante informatie die u voor ze heeft en ga met ze in gesprek. Een goed agency heeft passie voor hun vak en gaat heel graag met u in gesprek over uw bedrijf. Maak bij het overeenkomen van een bepaalde deal duidelijke afspraken over kosten en over wat er precies geleverd wordt, dit voorkomt onduidelijkheden achteraf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij ontwikkelen volledig nieuwe websites en optimaliseren uw bestaande website.

Naast webdevelopment zorgen we er gegarandeerd voor dat uw website goed vindbaar wordt op Google.