VOOR DE RESTYLING

NA DE RESTYLING

Website restyling/redesign

Website restyling kan er voor zorgen dat je website weer hét visitekaartje van je bedrijf of organisatie wordt. We kunnen je website volledig restylen, of bepaalde functies en mogelijkheden aan je bestaande website toevoegen. Een goede website restyling draagt bij aan het verhogen van het gebruiksgemak, kan zorgen voor meer traffic, een betere vindbaarheid, meer sales en meer aanvragen op je website. Het laten restylen van je website kan een goed idee zijn als u website niet prettig werkt,niet maar aan de huidige eisen voldoet of niet de resultaten oplevert die u graag zou willen zien. Zorg ervoor dat het webdesign blijft voldoen aan de behoeften van je doelgroep.

Daarnaast ondersteunt een professionele website redesign het bedrijfsimago. Als ondernemer zorg je hiermee voor de juiste klantenbinding en herkenning. Website restyling kan op verschillende manieren worden toegepast. Uiteraard is dit afhankelijk van je specifieke wensen en behoeften. Een re-design van je website kan zorgen voor een compleet nieuwe look waarbij de nieuwste technieken worden geïntegreerd of kan betekenen dat we alleen een aantal kleine aanpassingen voor je doen. Daarbij blijven de huisstijl én belangrijke kenmerken van je onderneming natuurlijk behouden.

Professionele restyling van je website

Je website van een make-over laten voorzien kan op veel manieren. Dit is geheel afhankelijk van je persoonlijke wensen en de vorm van de onderneming. Hierbij kun je denken aan het laten toevoegen van moderne functies. Voorbeelden hiervan zijn het integreren van een webshop of het laten optimaliseren en moderniseren van reserverings- of inlogsystemen. Ook een volledig redesign is mogelijk. Daarbij wordt je bestaande website voorzien van een compleet nieuwe look die geheel aansluit bij je bedrijf.

Ook een responsive design is een mogelijkheid bij restyling. Dit zorgt ervoor dat je website ook via mobiele devices perfect bereikbaar is. Zeker in de huidige maatschappij is dit onmisbaar om de conversie te kunnen verhogen. Ook het optimaliseren van teksten is van groot belang als je je website wilt laten restylen. Dit verhoogt de vindbaarheid in de zoekmachines waardoor je onderneming letterlijk en figuurlijk op de kaart komt te staan. Een goede restyling zorgt ervoor dat je website zowel op visueel als technisch gebied voldoet aan de nieuwste technologie. Dat versterkt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers, maar draagt ook bij aan een verbetering van de vindbaarheid in de zoekmachines.