Afrekenen met Bitcoin in uw Webwinkel

Als u graag Bitcoin wil accepteren in uw webshop dan is dat mogelijk. Bitcoins zijn een veilige, digitale en anonieme manier om betalingen te accepteren op uw website. Het enige dat u nodig heeft is een Bitcoin adres en een Bitcoin Wallet. Betalingsverkeer met Bitcoin heeft zo zijn voordelen:

 1. Wees het eerste bedrijf in uw branche dat Bitcoin accepteert!
 2. Anonimiteit en Privacy
 3. Geen bank nodig
 4. Zeer snelle transacties
 5. Wereldwijde betalingen zonder restricties

Wij kunnen u helpen bij het bouwen van uw webshop en het accepteren van Bitcoin op uw website.

Als u eenmaal betalingen kunt accepteren met Bicoin is het slim om ook het Bitcoin logo op uw website voeren en uw website aan te melden bij lijsten van Bitcoin accepterende webshops, wij helpen u zo nodig bij de aanmeldingen. Het accepteren van Bitcoin op uw website geeft ook weer nieuwe kansen voor SEO.
Bitcoin en SEO voor uw Webshop

Als u Bitcoin accepteert in uw webshop geeft dit nieuwe kansen voor SEO. Naar webshops die Bitcoin accepteren wordt veel gezocht op Google en het is slim om daar op in te spelen wat betreft SEO Optimalisatie door u toe te voegen aan Bitcoin lijsten en slim te spelen met teksten op uw website. Wij helpen u graag met het creëren van SEO content voor uw webshop.

Bitcoin Webshop Pakket:

 1. Het bouwen van uw webshop
 2. Bitcoin Wallet
 3. Bitcoin adres
 4. Inbouwen Bitcoin betalingen
 5. Inschrijven Bitcoin lijsten
 6. SEO Optimalisatie

Als u al een webshop heeft en alleen Bitcoin wil laten inbouwen kan dat natuurijk.

Als u betalingen met Bitcoin wilt accepteren in uw webshop neem dan gerust contact met ons op voor een veilige en vakkundige oplossing.

Contactgegevens

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Comments

comments