Website Laten Maken Heemstede

  • Home
  • Website Laten Maken Heemstede
YOUNGBOYZ Heemstede

Website laten maken in Heemstede?

Een project starten

Heeft u een bedrijf in Heemstede en wilt u een website laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Youngboyz in Heemstede. Met jarenlange ervaring zijn we in staat om de ruwe ideeën en concepten die u in gedachten heeft om te zetten in een functionele en visueel aantrekkelijke website. We bouwen sites die passen bij de unieke behoeften van elke klant. 

Wij zorgen ervoor dat u een mooi design krijgt voor uw website. We maken een websiteontwerp dat past bij uw behoeften en dat past bij het imago dat u wilt uitstralen. Onze websites zijn responsive. Dit betekent dat ze goed werken op alle apparaten, van kleine tablets tot grote schermen. Op deze manier is uw website beschikbaar voor iedereen die uw website bezoekt.

Websites zijn een belangrijk marketinginstrument.

Wij werken aan uw website zodat deze voor u werkt. Wij helpen u met het realiseren van een website indeling die voor uw bezoekers als prettig zal worden ervaren. Een goede website indeling stuurt de bezoeker in de richting van uw einddoel, een bepaalde actie zoals een offerte aanvragen. Een goede website indeling maakt dat uw website overzichtelijk is en dat bezoekers gemakkelijk over de website kunnen navigeren en contact op kunnen nemen.

Youngboyz biedt een compleet aanbod van online diensten die aan al uw wensen voldoen.

Een project starten
website laten maken

WordPress websites

Alle websites die wij leveren zijn gemaakt met WordPress. Dit betekent dat uw website van hoge kwaliteit is, snel is, gemakkelijk uit te breiden is en gemakkelijk aan te passen is. Het betekent ook dat we elk ontwerp voor u kunnen maken.

WooCommerce

Gaat er ook online afgerekend worden op uw website? Met WooCommerce is dit veilig en gemakkelijk te installeren. Wilt u een soort lidmaatschaps- of abonnementsoptie op uw site? Met WooCommerce kunnen we een lidmaatschapssite voor u maken. De leden kunnen zich registreren, inloggen en betalingen doen. Wilt u digitale producten zoals eBooks, MP3's, software enz. verkopen? Alles is mogelijk met WordPress in combinatie met WooCommerce.

SEO

Alle websites die wij leveren worden standaard uitgerust met de Yoast SEO plugin, Google Analytics en een sitemap. Zo is uw site SEO ready vanaf de lancering. We zijn beschikbaar voor al uw vragen of problemen en helpen u graag op weg mocht u verdere assistentie willen met uw SEO.

Weinig onderhoud

WordPress website staan er om bekend relatief weinig onderhoud nodig te hebben.  Naarmate uw WordPress-website groeit en verandert, neemt ook de behoefte aan het bijwerken van inhoud en andere aspecten van de website toe. Ook daar kunnen wij u bij helpen. We hebben een team dat er voor zorgt dat uw WordPress website altijd up-to-date is. Ons doel is om onze klanten de best mogelijke ervaring in webontwikkeling te bieden.

Google Analytics

Alle websites die wij leveren kunnen standaard worden uitgerust met Google Analytics. Met Google Analytics kunt u uw websitebezoekers volgen. U kunt erachter komen waar uw websiteverkeer vandaan komt, welke pagina's ze bekijken en of er problemen zijn met de site. Het is ook gratis!
YOUNGBOYZ Heemstede

Het #1 Online Agnecy
in Heemstede.

YOUNGBOYZ Heemstede

Al uw wensen zijn mogelijk!

We streven ernaar een website te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en die uw identiteit weerspiegelt. We hebben een uitgebreid portfolio met websites in verschillende sectoren, zoals dienstverlening, bouw, sanitair, techniek, horeca, automotive en meer.

We kunnen een basiswebsite voor uw bedrijf maken of we kunnen een complexe oplossing maken die met u meegroeit. We kunnen ook een oplossing op maat bieden als u iets anders nodig heeft. Als u een nieuwe website voor uw bedrijf moet maken, nemen we de tijd om uw doelen en behoeften te begrijpen.

Websites zijn een belangrijk marketinginstrument. Wij werken aan uw website zodat deze voor u werkt.

Een project starten
YOUNGBOYZ ONLINE AGENCY

Een website die
voor u werkt!

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige en strakke website of een complexe en geavanceerde oplossing, Youngboyz Heemstede kan het leveren! Wij bieden de beste websites en webapplicaties die beschikbaar zijn tegen betaalbare prijzen. Onze mensen zijn in staat om op maat ontworpen oplossingen te creëren voor elk soort bedrijf.

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, bieden wij u een gratis consult aan.