Website Restyling

Wensen bespreken

Binnen 2 weken een succesvolle website laten maken met een waanzinnig design, krachtig CMS en optimale vindbaarheid. We denken met je mee en regelen alles voor je.

Wij starten met de bouw

Eén van onze favoriete werkzaamheden is het restylen en verbeteren van bestaande websites. We optimaliseren je website en zorgen dat je een website hebt waar je trots op kunt zijn.

Eventuele aanpasingen doen

Met onze uitvoerig getestte methodes en strategieën helpen wij je om je website goed vindbaar te maken op je belangrijkste zoekwoorden. Het doel is om op pagina 1 van Google terecht te komen.

Oplevering

Google Ads zijn voor veel bedrijven dé manier om aan nieuwe klanten te komen. Velen zijn er groot mee geworden. Wij beheren Google Ads accounts met veel succes voor onze klanten.

Welkom vreemdeling! Dit is een voorbeeldtekst voor uw fantastische Promo Box! Voel u vrij om het te verwijderen en het te vervangen met uw eigen bericht!

PLAN - PRICE

Description

STARTER - vanaf € 799 

Een simpele informatieve website voor ondernemers die snel online willen met een basis website. 100% Responsive, 

BUSINESS - vanaf € 1199

Een complete website voor groeiende bedrijven. 100% Responsive, SEO ready, onbeperkt aantal pagina's en met de belangrijkste software aan boord.

MEESTVERKOCHT

CUSTOM - vanaf € 1599

Een website op maat voor bedrijven die een website willen met speciale functies, meerdere talen, afrekensystemen en maatwerk design.