In dit online tijdperk is goede online aanwezigheid belangrijker dan ooit.

Als je een eigen bedrijf hebt, is de kans groot dat je over een website beschikt. Als dat niet zo is, moet je dat waarschijnlijk dringend veranderen. Feit is dat de meeste mensen een bedrijf liever niet bezoeken of telefonisch informatie willen inwinnen. Als je geen sterke online aanwezigheid hebt, laat je veel kansen liggen om aan nieuwe klanten te komen. Dankzij websites is het voor consumenten heel gemakkelijk om informatie te vinden op hun telefoon, tablet of computer. Laten we eens kijken wat er kan mislopen als je een van de weinige bedrijven bent zonder website.


Heb je nog geen website?

Stel, je hebt een Mexicaans restaurant. Een potentiële nieuwe klant, we noemen haar even Linda, heeft zin in Mexicaans eten. Ze besluit op zoek te gaan naar restaurants bij haar in de buurt. Misschien ziet ze uw zaak op de kaart staan en heeft u Google Mijn Bedrijf, maar als ze specifiek naar u op zoek gaat, is er geen website te vinden. Als Linda nog nooit in jouw restaurant heeft gegeten, dan kun je er bijna zeker van zijn dat ze ergens anders op zoek zal gaan naar een restaurant met een website en een menupagina. Je hebt zojuist een potentiële klant verloren door het ontbreken van een website. Het is tijd om dat te veranderen.


Je hebt al een website?

Laten we zeggen dat je wel een website hebt. Hoewel je absoluut beter af bent dan bedrijven zonder, is het belangrijk om te beoordelen hoe effectief je site is. Het is niet omdat je online aanwezig bent, dat je ook daadwerkelijk GOED online aanwezig bent. De tijd is rijp om al de pagina’s van je website eens onder de loep te nemen en te bepalen wat kan worden bijgewerkt, gemoderniseerd of gestroomlijnd. Laten we er eens induiken.

Hulp nodig met een website of Google vindbaarheid?

Wij werken voor ondernemers in meerdere branches en helpen je steeds weer naar een geweldig eindresultaat.

Neem eens contact op via onderstaand formulier om je wensen te bespreken.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Succesvolle websites

Een goede website draagt bij aan het succes van jouw bedrijf. Alle websites die wij leveren krijgen onze volledige aandacht en inzet en worden gebouwd met jouw succes als doel. Alleen uiterst professionele en volledig goedgekeurde websites krijgen de Youngboyz stempel.

Ook perfect op mobiel

We leven in 2021, als een website niet prettig werkt en er niet mooi uitziet op mobiel, dan is het een slechte website. Alle websites die wij leveren voldoen aan de allerhoogste eisen en normen op website gebied. Een 100% responsive website op ieder type scherm vinden wij heel logisch.

Google vindbaarheid

Wil je graag goed vindbaar zijn op Google? Natuurlijk wil je dat. Maak hiervoor gebruik van onze Google diensten. Wij zijn Google gecertificeerd agency én Google Partners. Youngboyz is een zeer geschikte partij om je Google vindbaarheid aan over te laten. Vraag naar de mogelijkheden.

Website laten maken?

Wat maakt een website een goede website? De mate waarin die website jou kansen oplevert. Dat is het doel van een website, een online platform dat 24/7 voor jou “aan het werk” is. Een website laat je niet zomaar ergens bouwen. Je website is een belangrijk onderdeel van je business, dus dat moet goed gebeuren. Laat je website bouwen door een bureau met ervaring en kennis van zaken. Door onze ervaring en de hoeveelheid online data waar wij over beschikken weten we wat werkt en wat niet. In ale websites die wij voor onze klanten leveren zijn bij het bouwen aandacht, marktkennis, data, ervaring en ontwerp skills verwerkt tot een strakke site, iedere keer opnieuw.

Nieuwe website laten maken
Bestaande website na laten kijken